طرز تهیه کالباس مرغ خانگی و ساده با ادویهای مخصوص
سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کالباس هست. با این دستور پخت میتونید یک کالباس سالم و مطمعن داخل خونه درست کنید و از آن در انواع غذاها استفاده کنید با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه کالباس خانگی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ سینه و ران مرغ (بدون استخوان) 750 گرم
⫸ سیر ۵حبه درشت
⫸ نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری
⫸ روغن مایع 10 قاشق غذاخوری
⫸ زرده تخم مرغ 1 عدد
⫸ قارچ 6 عدد
⫸ هویج 1 عدد
ادویه های مورد نیاز
⫸ جوز هندی 2 قاشق غذاخوری
⫸ پودر تخم گشنیز 2 قاشق غذاخوری
⫸ پودر سیر 2 قاشق چایخوری
⫸ زنجبیل 1 قاشق چایخوری
⫸ پودر کاری 1 قاشق چایخوری
⫸ آویشن 1 قاشق چایخوری
⫸ دارچین 1 قاشق چایخوری
⫸ هل 1 قاشق چایخوری
⫸ فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
⫸ فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
⫸ نمک به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه سالاد ماکارونی بدون مرغ با کالباس و هویج
مرحله اول
برای درست کردن کالباس خانگی ابتدا ۷۵۰ گرم سینه مرغ که استخوان نداره رو به همراه ۵ حبه سیر درشت رو داخل چرخ گوشت بریزید و مواد رو دوبار چرخ کنید.
مرحله دوم
حالا مرغ چرخ شده رو داخل غذاساز بریزید و به آن ۴ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ، ۱۰ قاشق غذاخوری روغن مایع و ۱ عدد زرده تخم مرغ اضافه کنید.
مرحله سوم
حالا ادویه ها که شامل جوز هندی ، پودر تخم گشنیز ، پودر سیر زنجبیل ، پودر کاری آویشن ، دارچین ، هل ، فلفل قرمز و فلفل سیاه و نمک هست رو به مواد اضافه کنید و غذاساز رو روشن کنید تا خوب مخلوط بشه.
مرحله چهارم
وقتی که یک خمیر با بافت چسبنده به دست اومد به آن ۶ عدد قارچ آبپز شده و ۱ عدد هویج آب پز شده که اون هارو به صورت نگینی خرد کردید اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
مرحله پنجم
حالا مواد کالباس رو داخل قیف بریزید و داخل کاور های کالباس بریزید و سر و ته آن رو خوب با نخ ببندید.حالا داخل قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار بدید تا به جوش بیاد.
مرحله ششم
وقتی آب به جوش اومد کالباس هارو داخل اون بزارید تا به مدت ۲ ساعت کاملا بپزه.بعد از ۲ ساعت کالباس هارو از داخل آب جوش بیرون بیارید و داخل آب و یخ بزارید . بعد از ۲۴ ساعت کالباس قابل استفادست .نوش جان