طرز تهیه کالباس مرغ خانگی و ساده با ادویهای مخصوص

طرز تهیه کالباس مرغ خانگی و ساده با ادویهای مخصوص

سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کالباس هست. با این دستور پخت میتونید یک کالباس سالم و مطمعن داخل خونه درست کنید و از آن در انواع غذاها استفاده کنید با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 45 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه کالباس خانگی

مواد لازم برای 4 نفر

سینه و ران مرغ (بدون استخوان) 750 گرم

سیر ۵حبه درشت

نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری

روغن مایع 10 قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ 1 عدد

قارچ 6 عدد

هویج 1 عدد

ادویه های مورد نیاز

جوز هندی 2 قاشق غذاخوری

پودر تخم گشنیز 2 قاشق غذاخوری

پودر سیر 2 قاشق چایخوری

زنجبیل 1 قاشق چایخوری

پودر کاری 1 قاشق چایخوری

آویشن 1 قاشق چایخوری

دارچین 1 قاشق چایخوری

هل 1 قاشق چایخوری

فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری

نمک به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن کالباس خانگی ابتدا ۷۵۰ گرم سینه مرغ که استخوان نداره رو به همراه ۵ حبه سیر درشت رو داخل چرخ گوشت بریزید و مواد رو دوبار چرخ کنید.


مرحله دوم

حالا  مرغ چرخ شده رو داخل غذاساز بریزید و به آن ۴ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ، ۱۰ قاشق غذاخوری روغن مایع و ۱ عدد زرده تخم مرغ اضافه کنید.


مرحله سوم

حالا ادویه ها که شامل جوز هندی ، پودر تخم گشنیز ، پودر سیر زنجبیل ، پودر کاری آویشن ، دارچین ، هل ، فلفل قرمز و فلفل سیاه و نمک هست رو به مواد اضافه کنید و غذاساز رو روشن کنید تا خوب مخلوط بشه.


مرحله چهارم

وقتی که یک خمیر با بافت چسبنده به دست اومد به آن ۶ عدد قارچ آبپز شده و ۱ عدد هویج آب پز شده که اون هارو به صورت نگینی خرد کردید اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.


مرحله پنجم

حالا مواد کالباس رو داخل قیف بریزید و داخل کاور های کالباس بریزید و سر و ته آن رو خوب با نخ ببندید.حالا داخل قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار بدید تا به جوش بیاد.


مرحله ششم

وقتی آب به جوش اومد کالباس هارو داخل اون بزارید تا به مدت ۲ ساعت کاملا بپزه.بعد از ۲ ساعت کالباس هارو از داخل آب جوش بیرون بیارید و داخل آب و یخ بزارید . بعد از ۲۴ ساعت کالباس قابل استفادست .نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.