طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی خوش طعم و مقوی با پنیر
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون یک غذای خیلی جذاب فرانسوی رو آوردیم که مطمعنا بعد امتحان کردن عاشق اون میشید . آموزش امروز طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی هست ، با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ پیاز 500 گرم
⫸ روغن 30 گرم
⫸ کره 30 گرم
⫸ پنیر پیتزا 20 گرم
⫸ شکر 20 گرم
⫸ آرد 20 گرم
⫸ آب به مقدار لازم
⫸ نان تست به مقدار لازم
⫸ نمک، عصاره گوشت، پودر کره، فلفل سیاه، فلفل سفید به مقدار لازم
⫸ جعفری و پودر پنیر پارمزان برای تزیین
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کرپ گوشت و قارچ فرانسوی بدون فر
مرحله اول
ابتدا پیازها را پوست بگیرید و سپس به صورت خلالی آنها را خرد کنید روغن را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار بدید بعد کره را به آن اضافه کنید و اجازه بدید که کره آب بشه سپس پیاز رو اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که پیاز سبک شود .
مرحله دوم
وقتی که پیاز کمی سبک شد شکر رو به آن اضافه کنید با هم مخلوط کنید سپس آرد رو اضافه کنید تا آب اضافه پیازها رو به خودش بکشه مجدداً همه رو با هم مخلوط کنید و عصاره گوشت رو اضافه کنید و کمی هم بزنید و آب را اضافه کنید و 30 دقیقه اجازه بدید تا به آرامی بپزد .
مرحله سوم
بعد از 30 دقیقه فلفل سیاه ، فلفل سفید ، نمک و پودر کره رو اضافه کنید و مخلوط کنید بعد سوپ و داخل ظرف مخصوص فر بریزید و 1 عدد نان تست روی آن قرار بدید و کمی پنیر پیتزا روی نان بریزید سپس آن را داخل فر با دمای 250 درجه به مدت 10 دقیقه قرار بدید تا پنیر آب شود ؛ نوش جان