طرز تهیه استیک با سس فرانسوی و پوره سیب زمینی
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک استیک خوشمزه به همراه یک سس فرانسوی رو داریم ؛ اگه تا حالا استیک رو امتحان نکردید پیشنهاد میکنیم که حتما این غذا رو با این آموزش درست کنید و از اون لذت ببرید ، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه استیک با سس سبز فرانسوی
مواد لازم برای 2 الی 3 نفر
⫸ گوشت راسته گوساله 1 کیلو
⫸ سيب زميني 2 عدد
⫸ كره 20 گرم
⫸ شير 3 قاشق غذاخوری
⫸ نمك و فلفل سياه به مقدار لازم
مواد لازم برای سس
⫸ كره 25 گرم
⫸ روغن 2 قاشق غذاخوری
⫸ پياز متوسط 1 عدد
⫸ سير 3 حبه
⫸ گردو 3 عدد
⫸ جعفري خرد شده 3 پيمانه
⫸ برگ رزماري چند برگ
⫸ ليمو ترش 1 عدد
⫸ خامه 50 گرم
⫸ نمك و فلفل سياه به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه استیک دودی با سس چغندر
مرحله اول
در مرحله اول یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بشورید و به صورت نگینی خرد کنید سپس یک دست جعفری را به صورت درشت خرد کنید و کنار بذارید حالا داخل ماهیتابه مقداری کره و روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید.
مرحله دوم
وقتی که روغن داغ شد پیاز را به آن اضافه کنید و کمی که سبک شد ۳ حبه سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و تفت بدید ، وقتی که عطر سیر بلند شد سه عدد گردو و نمک و فلفل رو به اون اضافه کنید و با هم چند دقیقه تفت بدید.
مرحله سوم
3 پیمانه جعفری خرد شده را به همراه رزماری اضافه کنید و تفت بدید وقتی که آب سبزی ها کشیده شد آب یک عدد لیموترش را به همراه ۵۰ گرم خامه به مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و بعد از روی حرارت بردارید حالا مواد و داخل میکسر بریزید و بعد به اون کمی روغن زیتون اضافه کنید و آنها را خوب با هم میکس کنید.
مرحله چهارم
داخل ماهیتابه موردنظرتون کمی روغن بریزید و بعد استیک را همراه چند حبه سیر و کمی برگ رزماری داخل ماهیتابه بگذارید تا هر طرف به مدت ۴ دقیقه حرارت ببینه بعد از اینکه هر دو طرف حرارت دید استیک را از داخل ماهیتابه بیرون بیارید و به آن کمی استراحت بدید.
مرحله پنجم
دو عدد سیب زمینی را بشویید و به همراه آب داخل قابلمه بریزید و بذارید تا سیب زمینی آب پز وقتی که سیب زمینی ها پخت آنها را پوست بگیرید و پوره کنید سپس به اون ۲۰ گرم کره چند قاشق غذاخوری شیر و نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید و بعد آن را به همراه استیک سرو کنید ؛ نوش جان