طرز تهیه استیک با سس فرانسوی و پوره سیب زمینی

طرز تهیه استیک با سس فرانسوی و پوره سیب زمینیسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک استیک خوشمزه به همراه یک سس فرانسوی رو داریم ؛ اگه تا حالا استیک رو امتحان نکردید پیشنهاد میکنیم که حتما این غذا رو با این آموزش درست کنید و از اون لذت ببرید ، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه استیک با سس سبز فرانسوی

مواد لازم برای 2 الی 3 نفر

گوشت راسته گوساله 1 کیلو

سيب زميني 2 عدد

كره 20 گرم

شير 3 قاشق غذاخوری

نمك و فلفل سياه به مقدار لازم

مواد لازم برای سس

كره 25 گرم

روغن 2 قاشق غذاخوری

پياز متوسط 1 عدد

سير 3 حبه

گردو 3 عدد

جعفري خرد شده 3 پيمانه

برگ رزماري چند برگ

ليمو ترش 1 عدد

خامه 50 گرم

نمك و فلفل سياه به مقدار لازم


مرحله اول

در مرحله اول یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بشورید و به صورت نگینی خرد کنید سپس یک دست جعفری را به صورت درشت خرد کنید و کنار بذارید حالا داخل ماهیتابه مقداری کره و روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید.


مرحله دوم

وقتی که روغن داغ شد پیاز را به آن اضافه کنید و کمی که سبک شد ۳ حبه سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و تفت بدید ، وقتی که عطر سیر بلند شد سه عدد گردو و نمک و فلفل رو به اون اضافه کنید و با هم چند دقیقه تفت بدید.


مرحله سوم

3 پیمانه جعفری خرد شده را به همراه رزماری اضافه کنید و تفت بدید وقتی که آب سبزی ها کشیده شد آب یک عدد لیموترش را به همراه ۵۰ گرم خامه به مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و بعد از روی حرارت بردارید حالا مواد و داخل میکسر بریزید و بعد به اون کمی روغن زیتون اضافه کنید و آنها را خوب با هم میکس کنید.


مرحله چهارم

داخل ماهیتابه موردنظرتون کمی روغن بریزید و بعد استیک را همراه چند حبه سیر و کمی برگ رزماری داخل ماهیتابه بگذارید تا هر طرف به مدت ۴ دقیقه حرارت ببینه بعد از اینکه هر دو طرف حرارت دید استیک را از داخل ماهیتابه بیرون بیارید و به آن کمی استراحت بدید.


مرحله پنجم

دو عدد سیب زمینی را بشویید و به همراه آب داخل قابلمه بریزید و بذارید تا سیب زمینی آب پز وقتی که سیب زمینی ها پخت آنها را پوست بگیرید و پوره کنید سپس به اون ۲۰ گرم کره چند قاشق غذاخوری شیر و نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید و بعد آن را به همراه استیک سرو کنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.