طرز تهیه عدس پلو درباری با گوشت چرخ کرده و کشمش مجلسی و خانگی
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه عدس پلو درباری + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه عدس پلو درباری
مواد لازم برای 3 نفر
⫸ عدس 100 گرم
⫸ برنج 2 پیمانه
⫸ گوشت چرخ کرده 300 گرم
⫸ زعفران به مقدار لازم
⫸ کشمش 1 پیمانه
⫸ گردو نصف پیمانه
⫸ پیاز 2 عدد
⫸ زردچوبه ، نمک ، فلفل سیاه ، پولبیبر و پودر سیر 1 قاشق چایخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه رولت درباری مرغ و گوشت با سس مخصوص مجلسی
مرحله اول
برای درست کردن این غذای خوشمزه ، ابتدا 100 گرم عدس رو داخل یک قابلمه بریزید ، بعد مقداری آب روی آن بریزید ، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار بدید و زمان بدید تا عدسها بپزد.
مرحله دوم
در این فاصله دو عدد پیاز رو پوست بگیرید ، بشورید و با رنده ریز اون را رنده کنید. بعد آب پیاز رو به صورت کامل بگیرید و به همراه 300 گرم گوشت داخل یک ظرف بریزید.
مرحله سوم
ادویهها که شامل زردچوبه ، نمک ، فلفل سیاه ، پولبیبر و پودر سیر هست رو به گوشت اضافه کنید و اون رو ورز بدید ، تا جایی که ادویهها به خورد گوشت بروند. حالا روی ظرف رو سلفون بکشید و بعد گوشت رو داخل یخچال به مدت یک ساعت قرار بدید تا مزهدار شود.
مرحله چهارم
یک پیمانه کشمش رو داخل یک ظرف بریزید ، روی آن آب بریزید و کنار بذارید تا خیس شود. بعد گردوها رو هم به صورت کامل خرد کنید و کنار بذارید.
مرحله پنجم
بعد 2 پیمانه برنج را داخل یک قابلمه بریزید و به اندازه یک بند انگشت تا روی برنج آب بریزید. بعد قابلمه رو روی حرارت ملایم قرار بدید تا آب برنج کشیده شود. وقتی که آب برنج کشیده شد ، آن را از داخل قابلمه خارج کنید و کنار بذارید تا خنک شود.
مرحله ششم
گوشت چرخ کرده رو از داخل یخچال خارج کنید و به صورت قلقلی ریز اون رو در بیاورید. سپس داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید ، روی حرارت ملایم قرار بدید و وقتی که روغن داغ شد ، گوشتها را درون آن بریزید و سرخ کنید.
مرحله هفتم
وقتی که گوشتها سرخ شد ، اونها را از داخل ماهیتابه بیرون بیاورید و کنار بزارید. حالا داخل همان ماهیتابه گردو و کشمش رو هم بریزید ، اونها رو هم تفت بدید و کنار بذارید.
مرحله هشتم
عدس پخته شده رو به برنج اضافه کنید ، با هم ترکیب کنید و بعد آن را به دو قسمت تقسیم کنید. به یکی از قسمتها زعفران دم کشیده اضافه کنید و ترکیب کنید ، تا عدس پلو کامل رنگ بگیرد.
مرحله نهم
داخل قابلمه مورد نظرتون مقداری روغن بریزید ، بعد ته دیگ مورد نظر را درون آن بچینید. عدس پلوی ساده رو داخل آن بریزید ، سطح اون رو صاف کنید و بعد از ترکیب کشمش و گردو روی آن بریزید.
مرحله دهم
عدس پلوی زعفرانی رو روی گردو و کشمش بریزید و سطح اون رو صاف کنید. بعد گوشتهای قلقلی شده رو روی آن بچینید و در قابلمه را بذارید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار بدید و زمان بدید ، تا غذا دم بکشد و جا بیفتد. سپس اون را سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ زمان سرو این عدس پلوی خوشمزه ، میتوانید مقداری پیاز هم سرخ کنید و روی آن بریزید.
◉ زمان پخت عدس ، باید به اندازه روی آن آب بریزید تا روی عدسها را کاملاً آب بپوشاند.
◉ حواستان باشد که عدسها خیلی نپزند و نرم نشود. زیرا اگر عدسها زیاد پخته شود ، بعد از ترکیب شدن با برنج له میشوند.
◉ برای اینکه عدسهای شما بعد از پخت وا نرود ، مقداری نمک به آب آن اضافه کنید.