طرز تهیه عدس پلو درباری با گوشت چرخ کرده و کشمش مجلسی و خانگی

طرز تهیه عدس پلو درباری با گوشت چرخ کرده و کشمش مجلسی و خانگیسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه عدس پلو درباری + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 80 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه عدس پلو درباری

مواد لازم برای 3 نفر

عدس 100 گرم

برنج 2 پیمانه

گوشت چرخ کرده 300 گرم

زعفران به مقدار لازم

کشمش 1 پیمانه

گردو نصف پیمانه

پیاز 2 عدد

زردچوبه ، نمک ، فلفل سیاه ، پولبیبر و پودر سیر 1 قاشق چایخوری


مرحله اول

برای درست کردن این غذای خوشمزه ، ابتدا 100 گرم عدس رو داخل یک قابلمه بریزید ، بعد مقداری آب روی آن بریزید ، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار بدید و زمان بدید تا عدس‌ها بپزد.


مرحله دوم

در این فاصله دو عدد پیاز رو پوست بگیرید ، بشورید و با رنده ریز اون را رنده کنید. بعد آب پیاز رو به صورت کامل بگیرید و به همراه 300 گرم گوشت داخل یک ظرف بریزید.


مرحله سوم

ادویه‌ها که شامل زردچوبه ، نمک ، فلفل سیاه ، پولبیبر و پودر سیر هست رو به گوشت اضافه کنید و اون رو ورز بدید ، تا جایی که ادویه‌ها به خورد گوشت بروند. حالا روی ظرف رو سلفون بکشید و بعد گوشت رو داخل یخچال به مدت یک ساعت قرار بدید تا مزه‌دار شود.


مرحله چهارم

یک پیمانه کشمش رو داخل یک ظرف بریزید ، روی آن آب بریزید و کنار بذارید تا خیس شود. بعد گردوها رو هم به صورت کامل خرد کنید و کنار بذارید.


مرحله پنجم

بعد 2 پیمانه برنج را داخل یک قابلمه بریزید و به اندازه یک بند انگشت تا روی برنج آب بریزید. بعد قابلمه رو روی حرارت ملایم قرار بدید تا آب برنج کشیده شود. وقتی که آب برنج کشیده شد ، آن را از داخل قابلمه خارج کنید و کنار بذارید تا خنک شود.


مرحله ششم

گوشت چرخ کرده رو از داخل یخچال خارج کنید و به صورت قلقلی ریز اون رو در بیاورید. سپس داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید ، روی حرارت ملایم قرار بدید و وقتی که روغن داغ شد ، گوشت‌ها را درون آن بریزید و سرخ کنید.


مرحله هفتم

وقتی که گوشت‌ها سرخ شد ، اون‌ها را از داخل ماهیتابه بیرون بیاورید و کنار بزارید. حالا داخل همان ماهیتابه گردو و کشمش رو هم بریزید ، اون‌ها رو هم تفت بدید و کنار بذارید.


مرحله هشتم

عدس پخته شده رو به برنج اضافه کنید ، با هم ترکیب کنید و بعد آن را به دو قسمت تقسیم کنید. به یکی از قسمت‌ها زعفران دم کشیده اضافه کنید و ترکیب کنید ، تا عدس پلو کامل رنگ بگیرد.


مرحله نهم

داخل قابلمه مورد نظرتون مقداری روغن بریزید ، بعد ته دیگ مورد نظر را درون آن بچینید. عدس پلوی ساده رو داخل آن بریزید ، سطح اون رو صاف کنید و بعد از ترکیب کشمش و گردو روی آن بریزید.


مرحله دهم

عدس پلوی زعفرانی رو روی گردو و کشمش بریزید و سطح اون رو صاف کنید. بعد گوشت‌های قلقلی شده رو روی آن بچینید و در قابلمه را بذارید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار بدید و زمان بدید ، تا غذا دم بکشد و جا بیفتد. سپس اون را سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
زمان سرو این عدس پلوی خوشمزه ، می‌توانید مقداری پیاز هم سرخ کنید و روی آن بریزید.
زمان پخت عدس ، باید به اندازه روی آن آب بریزید تا روی عدس‌ها را کاملاً آب بپوشاند.
حواستان باشد که عدس‌ها خیلی نپزند و نرم نشود. زیرا اگر عدس‌ها زیاد پخته شود ، بعد از ترکیب شدن با برنج له می‌شوند.
برای اینکه عدس‌های شما بعد از پخت وا نرود ، مقداری نمک به آب آن اضافه کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.