طرز تهیه عدس پلو دشت مغان با گوشت چرخ کرده مجلسی
سلام به مخاطبین عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک عدس پلو متفاوت رو آوردیم ؛ اگر جزو افرادی هستید که عدس پلو رو دوست ندارید بهتون پیشنهاد میکنیم یک بار با این آموزش این غذارو درست کنید تا از طعم اون لذت ببرید ، آموزش امروز طرز تهیه عدس پلو دشت مغان هست ، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه عدس پلو دشت مغان
مواد لازم برای 3 الی 5 نفر
⫸ برنج ٤ پيمانه
⫸ عدس 1 پيمانه
⫸ گوشت چرخ كرده 300 گرم
⫸ سبزي قورمه سرخ شده 200 گرم
⫸ پياز 1 عدد
⫸ زردچوبه، دارچين، فلفل سياه از هركدام 1 قاشق چایخوری
⫸ فلفل قرمز و زيره از هر كدام 1/2 قاشق چایخوری
⫸ ادويه پلويي 2 قاشق چایخوری
⫸ نمك و زعفران به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه عدس پلو مجلسی ساده و مرحله به مرحله
مرحله اول
در مرحله اول یک پیمانه عدس را به همراه آب داخل قابلمه بریزید و به مدت نیم ساعت اجازه بدی تا عدسها بپزه بعد از نیم ساعت عدس ها را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید حالا یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بشویید و بعد به صورت نگینی و خیلی ریز خورد کنید.
مرحله دوم
داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و وقتی که روغن داغ شد پیاز را اضافه کنید و تفت بدید وقتی که پیاز سبک شد ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو به اون اضافه کنید و تفت بدید وقتی گوشت کمی تغییر رنگ دارد ادویه ها که شامل زردچوبه، دارچين، فلفل سياه و نمک هست رو به اون اضافه کنید و مجدد هم بزنید.
مرحله سوم
حالا سبزی قورمه سرخ شده رو به مواد اضافه کنید و مجددا کمی تفت بدید بعد عدس های پخته رو اضافه کنید و خیلی آروم آن را هم بزنید تا عدس ها له نشه حالا داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید و داخل آن کمی زعفران بریزید.
مرحله چهارم
ته دیگ موردنظرتون رو داخل قابلمه بچینید و بعد یک لایه از برنج آبکش شده روی ته دیگ بریزید ، مواد میانی رو به همراه زعفران و ادویه پلویی بریزید و دوباره یک لایه برنج بریزید و این کار رو ادامه بدید تا قابلمه پر بشه در آخر روی برنج سفید زعفران و ادویه پلویی رو بریزید و در قابلمه رو بزارید تا برنج به مدت ۴۵ دقیقا دم بکشه ؛ نوش جان