طرز تهیه عدس پلو دشت مغان با گوشت چرخ کرده مجلسی

طرز تهیه عدس پلو دشت مغان با گوشت چرخ کرده مجلسیسلام به مخاطبین عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک عدس پلو متفاوت رو آوردیم ؛ اگر جزو افرادی هستید که عدس پلو رو دوست ندارید بهتون پیشنهاد میکنیم یک بار با این آموزش این غذارو درست کنید تا از طعم اون لذت ببرید ، آموزش امروز طرز تهیه عدس پلو دشت مغان هست ، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه عدس پلو دشت مغان

مواد لازم برای 3 الی 5 نفر

برنج ٤ پيمانه

عدس 1 پيمانه

گوشت چرخ كرده 300 گرم

سبزي قورمه سرخ شده 200 گرم

پياز 1 عدد

 زردچوبه، دارچين، فلفل سياه از هركدام 1 قاشق چایخوری

فلفل قرمز و زيره از هر كدام 1/2 قاشق چایخوری

ادويه پلويي 2 قاشق چایخوری

نمك و زعفران به مقدار لازم


مرحله اول

در مرحله اول یک پیمانه عدس را به همراه آب داخل قابلمه بریزید و به مدت نیم ساعت اجازه بدی تا عدس‌ها بپزه بعد از نیم ساعت عدس ها را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید حالا یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بشویید و بعد به صورت نگینی و خیلی ریز خورد کنید.


مرحله دوم

داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و وقتی که روغن داغ شد پیاز را اضافه کنید و تفت بدید وقتی که پیاز سبک شد ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو به اون اضافه کنید و تفت بدید وقتی گوشت کمی تغییر رنگ دارد ادویه ها که شامل زردچوبه، دارچين، فلفل سياه و نمک هست رو به اون اضافه کنید و مجدد هم بزنید.


مرحله سوم

حالا سبزی قورمه سرخ شده رو به مواد اضافه کنید و مجددا کمی تفت بدید بعد عدس های پخته رو اضافه کنید و خیلی آروم آن را هم بزنید تا عدس ها له نشه حالا داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید و داخل آن کمی زعفران بریزید.


مرحله چهارم

ته دیگ موردنظرتون رو داخل قابلمه بچینید و بعد یک لایه از برنج آبکش شده روی ته دیگ بریزید ، مواد میانی رو به همراه زعفران و ادویه پلویی بریزید و دوباره یک لایه برنج بریزید و این کار رو ادامه بدید تا قابلمه پر بشه در آخر روی برنج سفید زعفران و ادویه پلویی رو بریزید و در قابلمه رو بزارید تا برنج به مدت ۴۵ دقیقا دم بکشه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.