طرز تهیه اوترشی بختیاری به روش محلی ساده و سالم با نکات مهم

طرز تهیه اوترشی بختیاری به روش محلی ساده و سالم با نکات مهمسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه اوترشی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 180 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه اوترشی

مواد لازم برای 5 نفر

آرد 1/5 لیوان

پیاز قرمز ریز 25 عدد

پیاز 1 عدد

دانه انار 1 لیوان

نمک و ادویه به میزان لازم


مرحله اول

برای درست کردن این غذای خوشمزه ابتدا 25 عدد پیاز قرمز ریز رو پوست بگیرید ، بعد اون‌ها را بشورید و داخل یک آبکش بریزید ، تا خشک شوند. حالا یک عدد پیاز بزرگ رو پوست بگیرید و بشورید ، بعد اون را به صورت نگینی خرد کنید.


مرحله دوم

داخل یک قابلمه مقداری روغن بریزید. روی حرارت ملایم قرار بدید و وقتی که روغن داغ شد ، پیاز را درون آن بریزید و تفت بدید تا سبک و طلایی شود.


مرحله سوم

وقتی که پیاز سبک و طلایی شد ، به آن پیازهای قرمز ریز ، نمک و ادویه‌های دلخواهتان را اضافه کنید و کمی تفت بدید ، تا رنگ مواد تغییر کند و عطر ادویه‌ها آزاد شود.


مرحله چهارم

یک لیوان دانه انار رو داخل یک قابلمه بریزید و به آن 3 لیوان آب اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار بدید ، تا دانه انار شروع به جوشیدن کند و ترشی اون در بیاید. سپس اون رو کنار بذارید.


مرحله پنجم

آرد رو داخل یک ماهیتابه بریزید و با شعله کم تفت بدید ، تا خامی آرد گرفته شود و رنگ آن طلایی شود. سپس اون را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.


مرحله ششم

وقتی که آرد از داغی افتاد ، اون رو الک کنید و داخل یک کاسه بریزید ، بعد به آن 3 لیوان آب اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید ، تا یکدست داخل آب حل شود.


مرحله هفتم

سپس آرد رو به پیازهای داخل قابلمه اضافه کنید و با هم ترکیب کنید و حالا آبی که دانه انار داخل آن پخته است را هم از صافی رد کنید و به مواد قبلی اضافه کنید.


مرحله هشتم

بعد 8 لیوان آب جوش روی مواد بریزید و شعله رو کم کنید. بعد در قابلمه رو بذارید و یک ساعت زمان بدید ، تا مواد با شعله کم بپزد و جا بیفتد و غذا غلیظ شود. سپس اون رو سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
در صورتی که دیدید بعد از یک ساعت غذا خیلی غلیظ شده ، می‌توانید به آن 1 الی 2 لیوان دیگر آب جوش اضافه کنید.
با توجه به ذائقه و سلیقه خود می‌توانید به جای استفاده از پیاز قرمز ریز ، از مقداری سیب زمینی ریز یا قارچ استفاده کنید.
توجه کنید که آرد لعاب دارد و اگر اون رو مدام هم نزنید ، ممکن است که غذا ته بگیرد. به همین دلیل بعد از اضافه کردن آرد غذا را مدام هم بزنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.