طرز تهیه بال و کتف کی‌ اف ‌سی (KFC) به روش اصلی با سس مخصوص ساده

طرز تهیه بال و کتف کی‌ اف ‌سی (KFC) به روش اصلی با سس مخصوص سادهسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه بال و کتف + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 12 دقیقه
زمان تهیه: 15 دقیقه

طرز تهیه بال و کتف

مواد لازم برای 4 نفر

بال و کتف 250 گرم

کره 50 گرم

خردل 1 قاشق غذاخوری

کچاپ 2 قاشق غذاخوری

سویا سس 3 قاشق غذاخوری

لیمو نصف عدد

سیر رنده شده 2 قاشق چایخوری

عسل ۱ قاشق چایخوری

نمک ، فلفل‌سیاه ، پاپریکا به مقدار لازم


مرحله اول

برای شروع بال و کتف‌ها رو بشورید ، با یک دستمال خشک کنید و روی آنها با چاقو برش ایجاد کنید. حالا داخل یک ماهیتابه مقداری آب بریزید ، روی حرارت ملایم قرار بدید و زمان بدید تا آب به جوش بیاید.


مرحله دوم

وقتی که آب به جوش آمد ، بال و کتف داخل آب بریزید و 6 دقیقه زمان بدید تا داخل آب بمانند و بپزند. بعد از گذشت این زمان بال‌ها را از داخل ماهیتابه خارج کنید و کنار بذارید.


مرحله سوم

داخل یک ماهیتابه دیگر کره رو بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که کره آب شد ، بال و کتف‌ها رو داخل آنها بچینید و بعد مقداری نمک ، فلفل سیاه و پاپریکا به آنها اضافه کنید و دو طرف بال و کتف‌ها رو سرخ کنید.


مرحله چهارم

در این فاصله سیر رنده شده رو داخل یک ظرف بریزید و بعد به آن سس خردل ، سس کچاپ ، سویا سس و آب نصف لیمو رو اضافه کنید. بعد کمی عسل روی مواد بریزید و تمامی مواد را با هم ترکیب کنید تا سس یکدست شود.


مرحله پنجم

بعد از اینکه بال و کتف‌ها سرخ شد ، ترکیب سس را روی آنها بریزید و بعد در ماهیتابه رو بذارید و زمان بدید تا سس به صورت کامل به خورد مرغ‌ها برود. سپس اون‌ها را از داخل ماهیتابه بیرون بیاورید و غذا را سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
نکته مهم پخت این غذا اینه که اول از همه بال‌ها رو برای 6 دقیقه داخل آب جوش بپزید و بعد خارج کنید.
حتماً بال و کتف را برش‌ بزنید تا حین پخت ، مغز پخت شوند و سس به خورد آنها برود.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.