طرز تهیه بال و کتف کی اف سی (KFC) به روش اصلی با سس مخصوص ساده
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه بال و کتف + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه بال و کتف
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ بال و کتف 250 گرم
⫸ کره 50 گرم
⫸ خردل 1 قاشق غذاخوری
⫸ کچاپ 2 قاشق غذاخوری
⫸ سویا سس 3 قاشق غذاخوری
⫸ لیمو نصف عدد
⫸ سیر رنده شده 2 قاشق چایخوری
⫸ عسل ۱ قاشق چایخوری
⫸ نمک ، فلفلسیاه ، پاپریکا به مقدار لازم
مرحله اول
برای شروع بال و کتفها رو بشورید ، با یک دستمال خشک کنید و روی آنها با چاقو برش ایجاد کنید. حالا داخل یک ماهیتابه مقداری آب بریزید ، روی حرارت ملایم قرار بدید و زمان بدید تا آب به جوش بیاید.
مرحله دوم
وقتی که آب به جوش آمد ، بال و کتف داخل آب بریزید و 6 دقیقه زمان بدید تا داخل آب بمانند و بپزند. بعد از گذشت این زمان بالها را از داخل ماهیتابه خارج کنید و کنار بذارید.
مرحله سوم
داخل یک ماهیتابه دیگر کره رو بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که کره آب شد ، بال و کتفها رو داخل آنها بچینید و بعد مقداری نمک ، فلفل سیاه و پاپریکا به آنها اضافه کنید و دو طرف بال و کتفها رو سرخ کنید.
مرحله چهارم
در این فاصله سیر رنده شده رو داخل یک ظرف بریزید و بعد به آن سس خردل ، سس کچاپ ، سویا سس و آب نصف لیمو رو اضافه کنید. بعد کمی عسل روی مواد بریزید و تمامی مواد را با هم ترکیب کنید تا سس یکدست شود.
مرحله پنجم
بعد از اینکه بال و کتفها سرخ شد ، ترکیب سس را روی آنها بریزید و بعد در ماهیتابه رو بذارید و زمان بدید تا سس به صورت کامل به خورد مرغها برود. سپس اونها را از داخل ماهیتابه بیرون بیاورید و غذا را سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ نکته مهم پخت این غذا اینه که اول از همه بالها رو برای 6 دقیقه داخل آب جوش بپزید و بعد خارج کنید.
◉ حتماً بال و کتف را برش بزنید تا حین پخت ، مغز پخت شوند و سس به خورد آنها برود.