طرز تهیه به پلو اصفهانی خانگی و مجالس به روش مرحله به مرحله

طرز تهیه به پلو اصفهانی خانگی و مجالس به روش مرحله به مرحلهسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه به پلو + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه به پلو

مواد لازم برای 4 نفر

برنج 3 پیمانه

به 500 گرم

هویج 250 گرم

خلال بادام 50 گرم

گوشت چرخ کرده 50 گرم

شکر 50 گرم

پیاز سرخ شده 3 قاشق غذاخوری

پیاز 1 عدد

زعفران 1 قاشق سوپخوری

نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و دارچین به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن این غذای خوشمزه ، ابتدا یک عدد پیاز رو پوست بگیرید ، بشورید و بعد اون رو رنده کنید. آب اون رو به صورت کامل بگیرید ، حالا پیاز رو به گوشت اضافه کنید.


مرحله دوم

بعد ادویه‌ها که شامل نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه هست رو به آن اضافه کنید و کمی ورز بدید ، تا ادویه و پیاز به خورد گوشت برود. حالا گوشت را به شکل کوفته ریزه در بیاورید.


مرحله سوم

داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید ، روی حرارت ملایم قرار بدید و وقتی که روغن داغ شد ، کوفته ریزها را درون آن بریزید و اونا را سرخ کنید و کنار بذارید.


مرحله چهارم

هویج و به رو بشورید و اون‌ها را با رنده درشت رنده کنید. سپس داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، مواد رنده شده رو درون آن بریزید و تفت بدید ، تا آب اضافی اون‌ها گرفته شود.


مرحله پنجم

وقتی که آب مواد کشیده شد ، 50 گرم خلال بادام که از قبل در گلاب خیس شده است را به آنها اضافه کنید. بعد مقداری نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و دارچین روی آن بریزید و هم بزنید ، تا ادویه‌ها به خورد مواد رنده شده برود.


مرحله ششم

مقداری شکر در این مرحله به مواد اضافه کنید ، بعد حرارت را خاموش کنید و مواد رو کنار بذارید.


مرحله هفتم

برنج رو که از قبل با آب و نمک خیس کرده‌اید ، داخل قابلمه بریزید و روی آن مقداری آب بریزید. بعد روی حرارت ملایم قرار بدید و زمان بدید ، تا آب شروع به جوشیدن کند.


مرحله هشتم

وقتی که آب شروع به جوشیدن کرد ، به آن کمی نمک و زردچوبه اضافه کنید و بعد اجازه بدید تا برنج نیم پز شود. وقتی که برنج نیم پز شد ، اون رو آبکش کنید و کنار بذارید.


مرحله نهم

داخل قابلمه مورد نظرتون مقداری آب ، زعفران و روغن بریزید. سپس ته دیگ مورد نظر را درون آن بچینید. به ترتیب یک لایه برنج ، مخلوط هویج و کوفته‌های سرخ شده را بریزید. روی کوفته‌ها مقداری پیاز سرخ شده بریزید.


مرحله دهم

این کار را ادامه بدید تا قابلمه پر شود. لایه آخر را حتماً برنج بریزید و بعد روی آن مقداری زعفران دم کرده بریزید. در قابلمه رو بذارید و قابلمه رو روی حرارت ملایم قرار بدید ، تا غذا بخار کند و بپزد. وقتی که غذا پخت اون رو سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
در صورتی که دوست ندارید کوفته قلقلی درست کنید ، گوشت رو با پیاز کمی تفت بدید و بعد اون رو با به و هویج مخلوط کنید.
زمان پخت برنج 7 الی 10 دقیقه کافیست و بیشتر از این نذارید تا برنج بپزد و نرم شود.
به جای گوشت چرخ کرده ، می‌توانید از سینه مرغ نگینی خرد شده استفاده کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.