طرز تهیه به پلو اصفهانی خانگی و مجالس به روش مرحله به مرحله
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه به پلو + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه به پلو
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ برنج 3 پیمانه
⫸ به 500 گرم
⫸ هویج 250 گرم
⫸ خلال بادام 50 گرم
⫸ گوشت چرخ کرده 50 گرم
⫸ شکر 50 گرم
⫸ پیاز سرخ شده 3 قاشق غذاخوری
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ زعفران 1 قاشق سوپخوری
⫸ نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و دارچین به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه مرغ لا پلو مجلسی و خوشمزه + نکات مهم
مرحله اول
برای درست کردن این غذای خوشمزه ، ابتدا یک عدد پیاز رو پوست بگیرید ، بشورید و بعد اون رو رنده کنید. آب اون رو به صورت کامل بگیرید ، حالا پیاز رو به گوشت اضافه کنید.
مرحله دوم
بعد ادویهها که شامل نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه هست رو به آن اضافه کنید و کمی ورز بدید ، تا ادویه و پیاز به خورد گوشت برود. حالا گوشت را به شکل کوفته ریزه در بیاورید.
مرحله سوم
داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید ، روی حرارت ملایم قرار بدید و وقتی که روغن داغ شد ، کوفته ریزها را درون آن بریزید و اونا را سرخ کنید و کنار بذارید.
مرحله چهارم
هویج و به رو بشورید و اونها را با رنده درشت رنده کنید. سپس داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، مواد رنده شده رو درون آن بریزید و تفت بدید ، تا آب اضافی اونها گرفته شود.
مرحله پنجم
وقتی که آب مواد کشیده شد ، 50 گرم خلال بادام که از قبل در گلاب خیس شده است را به آنها اضافه کنید. بعد مقداری نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و دارچین روی آن بریزید و هم بزنید ، تا ادویهها به خورد مواد رنده شده برود.
مرحله ششم
مقداری شکر در این مرحله به مواد اضافه کنید ، بعد حرارت را خاموش کنید و مواد رو کنار بذارید.
مرحله هفتم
برنج رو که از قبل با آب و نمک خیس کردهاید ، داخل قابلمه بریزید و روی آن مقداری آب بریزید. بعد روی حرارت ملایم قرار بدید و زمان بدید ، تا آب شروع به جوشیدن کند.
مرحله هشتم
وقتی که آب شروع به جوشیدن کرد ، به آن کمی نمک و زردچوبه اضافه کنید و بعد اجازه بدید تا برنج نیم پز شود. وقتی که برنج نیم پز شد ، اون رو آبکش کنید و کنار بذارید.
مرحله نهم
داخل قابلمه مورد نظرتون مقداری آب ، زعفران و روغن بریزید. سپس ته دیگ مورد نظر را درون آن بچینید. به ترتیب یک لایه برنج ، مخلوط هویج و کوفتههای سرخ شده را بریزید. روی کوفتهها مقداری پیاز سرخ شده بریزید.
مرحله دهم
این کار را ادامه بدید تا قابلمه پر شود. لایه آخر را حتماً برنج بریزید و بعد روی آن مقداری زعفران دم کرده بریزید. در قابلمه رو بذارید و قابلمه رو روی حرارت ملایم قرار بدید ، تا غذا بخار کند و بپزد. وقتی که غذا پخت اون رو سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ در صورتی که دوست ندارید کوفته قلقلی درست کنید ، گوشت رو با پیاز کمی تفت بدید و بعد اون رو با به و هویج مخلوط کنید.
◉ زمان پخت برنج 7 الی 10 دقیقه کافیست و بیشتر از این نذارید تا برنج بپزد و نرم شود.
◉ به جای گوشت چرخ کرده ، میتوانید از سینه مرغ نگینی خرد شده استفاده کنید.