طرز تهیه بریانی اصفهانی با جگر سفید ساده و به روش اصلی + نکات مهم

طرز تهیه بریانی اصفهانی با جگر سفید ساده و به روش اصلی + نکات مهمسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه بریانی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 90 دقیقه
زمان تهیه: 50 دقیقه

طرز تهیه بریانی

مواد لازم برای 5 نفر

گوشت گوسفندی 600 گرم

پیاز 1 عدد

زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری

جگر سفید 1/2 یک جگر متوسط

چوب دارچین 1 تکه

نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و دارچین به مقدار لازم

نان لواش یا سنگک به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن این غذای خوشمزه ، ابتدا 600 گرم گوشت گوسفندی رو به همراه نصف یک جگر سفید متوسط رو به صورت مکعب‌های بزرگ خرد کنید و داخل قابلمه بریزید.


مرحله دوم

یک عدد پیاز رو پوست بگیرید ، بشورید و به چهار قسمت اون رو تقسیم کنید و به همراه نمک ، زردچوبه ، فلفل سیاه و چوب دارچین به گوشت و جگر اضافه کنید.


مرحله سوم

داخل قابلمه و روی مواد آب بریزید ، تا جایی که به اندازه یک انگشت تا بالای مواد را آب بگیرد. حالا در قابلمه رو بذارید و به مدت 2 الی 3 ساعت زمان بدید تا گوشت و جگر کاملاً پخته شوند.


مرحله چهارم

بعد از این مدت گوشت و جگرهای پخته شده را از داخل آب خارج کنید ، بعد اون‌ها رو داخل میکسر یا چرخ گوشت بریزید و گوشت ها را به صورت کامل چرخ کنید.


مرحله پنجم

در این فاصله آبی که گوشت‌ها داخل آن پخته شده است را از صافی رد کنید و مجدد داخل قابلمه برگردانید. به آن مقداری زعفران دم کرده اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار بدید تا گرم شود.


مرحله ششم

مقداری روغن داخل یک ماهیتابه کوچک بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید.وقتی که روغن داغ شد ، مقداری پودر دارچین به آن اضافه کنید.


مرحله هفتم

بعد گوشت چرخ کرده را داخل ماهیتابه بریزید ، با پشت یک قاشق اون رو فشار بدید تا سطح بریانی یکدست شود. بعد اجازه بدید تا یک طرف آن سرخ شود و بعد از چند دقیقه آن را برگردانید ، تا طرف دوم بریانی هم سرخ شود.


مرحله هشتم

مقداری نان لواش یا نان سنگک رو داخل آبی که گوشت داخل آن پخته است ، قرار بدید و بعد روی داخل که می‌خواهید غذا رو سرو کنید قرار بدید. حالا بریانی سرخ شده رو از داخل ماهیتابه خارج کنید ، روی نان قرار بدید و غذا رو سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
برای سرخ کردن بریانی می‌توانید از کفگیر مخصوص بریانی استفاده کنید و اگر نداشتید از یک ماهیتابه کوچک مخصوص پنکیک استفاده کنید.
بعد از اینکه بریانی آماده شد و آن را روی نان قرار دادید ، می‌توانید روی اون را با مقداری گردو تزیین کنید و به همراه مقداری سبزی سرو کنید.
به دلخواه می‌توانید این بریانی‌های خوشمزه رو با برنج هم سرو کنید.
با توجه به ذائقه و سلیقه خود می‌توانید از ادویه‌های دلخواهتان استفاده کنید.
به جای استفاده از فلفل سیاه می‌توانید از مقداری نعنای خشک استفاده کنید.
بعد از اینکه بریانی آماده شد ، می‌توانید مقداری جگر گوسفند رو به صورت درشت خرد کنید ، سرخ کنید و در کنار بریانی سرو کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.