طرز تهیه دمپخت ماهیچه و نخود خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه دمپخت ماهیچه و نخود خوشمزه و مجلسیسلام به مخاطبین عزیز سایت آشپزم امروز آموزش یک غذای خوشمزه رو آوردیم به اسم دمپخت ماهیچه ، این غذا رو میتونید به راحتی درست کنید و در دورهمی هاتون سرو کنید ؛ با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه دمپخت ماهیچه و نخود

مواد لازم برای 4 نفر

ماهیچه🥩 1 عدد

پیاز🧅 1 عدد

سیر🧄 2 حبه

نخود 1 پیمانه

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

نمک🧂 به مقدار لازم

زعفران 2 قاشق غذاخوری

برنج🍚 2/5 پیمانه


مرحله اول

در مرحله اول 1 عدد پیاز🧅 را پوست بگیرید و سپس آن را با چاقو به صورت خلالی خرد کنید ، 2 حبه سیر🧄 را هم پوست بگیرید و خوب با چاقو آن را ریز کنید ، پیاز🧅 و سیر🧄 رو داخل قابلمه بریزید بعد 1 عدد ماهیچه🥩 را روی آن قرار دهید .


مرحله دوم

1 پیمانه نخود را ( که از شب قبل خیس کردید ) به مواد داخل قابلمه اضافه کنید ، زردچوبه و زعفران دم شده را به همراه آب روی مواد بریزید بر روی حرارت ملایم قرار بدید تا تمام مواد با هم بپزند .


مرحله سوم

وقتی که مواد پخت گوشت رو از داخل قابلمه بیرون بیارید و بعد اون رو با چنگال خوب ریش ریش کنید و بعد گوشت های ریش ریش شده را به همراه نمک🧂 به آب گوشت اضافه کنید بعد روی حرارت قرار بدید تا وقتی که آب به جوش بیاد .


مرحله چهارم

وقتی آب جوش اومد برنجی که از قبل را خیس کردید اضافه کنید بعد روی برنج🍚 کمی زعفران بریزید و در قابلمه را بگذارید تا وقتی که آب برنج🍚 کشیده بشه وقتی آب برنج🍚 کشیده شد برنج رو دم بزارید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.