طرز تهیه دمپخت ماهیچه و نخود خوشمزه و مجلسی
سلام به مخاطبین عزیز سایت آشپزم امروز آموزش یک غذای خوشمزه رو آوردیم به اسم دمپخت ماهیچه ، این غذا رو میتونید به راحتی درست کنید و در دورهمی هاتون سرو کنید ؛ با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه دمپخت ماهیچه و نخود
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ ماهیچه🥩 1 عدد
⫸ پیاز🧅 1 عدد
⫸ سیر🧄 2 حبه
⫸ نخود 1 پیمانه
⫸ زردچوبه 1 قاشق چایخوری
⫸ نمک🧂 به مقدار لازم
⫸ زعفران 2 قاشق غذاخوری
⫸ برنج🍚 2/5 پیمانه
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه چلو ماهیچه زعفرانی مجلسی بدون رب
مرحله اول
در مرحله اول 1 عدد پیاز🧅 را پوست بگیرید و سپس آن را با چاقو به صورت خلالی خرد کنید ، 2 حبه سیر🧄 را هم پوست بگیرید و خوب با چاقو آن را ریز کنید ، پیاز🧅 و سیر🧄 رو داخل قابلمه بریزید بعد 1 عدد ماهیچه🥩 را روی آن قرار دهید .
مرحله دوم
1 پیمانه نخود را ( که از شب قبل خیس کردید ) به مواد داخل قابلمه اضافه کنید ، زردچوبه و زعفران دم شده را به همراه آب روی مواد بریزید بر روی حرارت ملایم قرار بدید تا تمام مواد با هم بپزند .
مرحله سوم
وقتی که مواد پخت گوشت رو از داخل قابلمه بیرون بیارید و بعد اون رو با چنگال خوب ریش ریش کنید و بعد گوشت های ریش ریش شده را به همراه نمک🧂 به آب گوشت اضافه کنید بعد روی حرارت قرار بدید تا وقتی که آب به جوش بیاد .
مرحله چهارم
وقتی آب جوش اومد برنجی که از قبل را خیس کردید اضافه کنید بعد روی برنج🍚 کمی زعفران بریزید و در قابلمه را بگذارید تا وقتی که آب برنج🍚 کشیده بشه وقتی آب برنج🍚 کشیده شد برنج رو دم بزارید ؛ نوش جان