طرز تهیه دیزی سنگی خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه دیزی سنگی خوشمزه به روش بازاری

سلام به هنرمندان سایت آشپزم امروز برتون طرز تهیه یک غذای قدیمی ایرانی رو آوردم که مطمعنا همتون اون رو دوست دارید.آموزش امروز طرز تهیه دیزی سنگی هست. مطمعنیم با روش این آموزش میتونید یک دیزی خیلی خوشمزه درست کنید.باما همراه باشید

درجه سختی: 8/10
زمان پخت: 420 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه دیزی سنگی

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ گوشت قرمز به همراه دنبه 190 گرم

⫸ پیاز 1 عدد

⫸ نخود 15 گرم

⫸ زردچوبه ، فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم

⫸ آب به مقدار لازم

⫸ سیب زمینی 3 عدد

⫸ گوجه 2 عدد


مرحله اول

برای پخت این دیزی ابتدا یک شعله پخش کن روی حرارت خیلی کم بزارید و دیزی سنگی رو روی اون بزارید.


مرحله دوم

حالا گوشت قرمز و دنبه رو داخل دیزی سنگی بریزید. بعد یک عدد پیاز را پوست بگیرید و به چهار قسمت تقسیم کنید بعد داخل دیزی سنگی بریزید.


مرحله سوم

نخودی که از چند روز قبل خیس کردید و به اون رو چند بار گرفتید اضافه کنید سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه و بقیه مواد بزنید حالا روی مواد آب جوش بریزید در قابلمه را بگذارید تا گوشت کاملا بپزه.


مرحله چهارم

وقتی آب به جوش اومد کف روی آب رو با قاشق بردارید تا آبگوشت خوش رنگ تر بشه. حالا 3 عدد سیب زمینی را بشورید و پوست بگیرید و بعد به اونها رو به قطعات درشت خرد کنید و دو عدد گوجه را بشورید و از وسط به دو نصف خورد کنید و به بقیه مواد اضافه کنید.


مرحله پنجم

با چنگال چک کنید که گوشت پخته یا نه اگه گوشت پخته بود سیب زمینی ها و گوجه هارو به مواد اضافه کنید بعد از دو سه ساعت پخت یکی از دنبه ها را از داخل آب در بیارید و قشنگ اون رو بکوبید و مجدداً به آب گوشت اضافه کنید حالا مقداری رو با کمی روغن تفت بدید و به آب گوشت اضافه کنید تا آبگوشت خوش رنگ تری داشته باشید.


مرحله ششم

در مرحله آخر مقداری نمک بزنید بعد ۶ الی ۷ ساعت آبگوشت رو از روی حرارت بردارید و داخل ظرف مورد نظرتون بریزید.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.