طرز تهیه اشترودل مرغ و قارچ + طرز تهیه خمیر

طرز تهیه اشترودل مرغ و قارچ + طرز تهیه خمیر

سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک غذای خوشمزه با مرغ رو آوردیم به اسم طرز تهیه اشترودل مرغ. این غذای خیلی ساده رو میتونید به راحتی با کمترین دردسر درست کنید با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 8/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 120 دقیقه

طرز تهیه اشترودل مرغ

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ آرد 3 الی 4 پیمانه

⫸ تخم مرغ 1 عدد

⫸ روغن مایع 1/4 پیمانه

⫸ خمیرمایه 1 قاشق غذاخوری

⫸ شکر 1 قاشق غذاخوری سرخالی

⫸ آب ولرم 1 پیمانه سرخالی

⫸ نمک نصف قاشق چایخوری

⫸ بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری

⫸ پودر سیر نصف قاشق چایخوری

مواد لازم برای مواد میانی

⫸ پیاز 1 عدد متوسط

⫸ فلفل دلمه ای 1 عدد متوسط

⫸ مرغ 1/2 سینه مرغ

⫸ قارچ 200 گرم

⫸ نمک،فلفل،زردچوبه به مقدار لازم

⫸ پنیر پیتزا به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن اشترودل مرغ ابتدا یک قاشق غذاخوری شکر رو با یک قاشق غذاخوری خمیر مایه مخلوط کنید و به آن یک پیمانه سرخالی آب اضافه کنید و خوب باهم هم بزنید تا شکر حل بشه حالا روی آن را بپوشانید و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه استراحت بدید تا عمل بیاد.


مرحله دوم

در این مرحله یک عدد تخم مرغ را با یک چهارم پیمانه روغن مایع و بکینگ پودر و نمک و پودر سیر مخلوط کنید وقتی که مواد یکدست شد خمیر مایه به عمل آمده را به آن اضافه کنید


مرحله سوم

حالا آرد رو کم کم به مواد اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبه و بافت لطیفی داشته باشه. وقتی که خمیر یکدست شد روی اون سلفون کشیده و به مدت دو ساعت استراحت بدید تا حجم آن دو یا سه برابر بشه.


مرحله چهارم

برای درست کردن مواد میانی یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بشورید و به صورت نگینی خیلی ریز خرد کنید بعد داخل ماهیتابه بریزید و به عنوان کمی روغن اضافه کنید و تفت بدید تا جایی که پیاز سبک بشه. وقتی که پیاز سبک شد یک فلفل دلمه ای که اون رو شستید و به صورت نگینی خرد کردید به آن اضافه کنید و تفت بدید.


مرحله پنجم

حالا یک دوم سینه مرغ و به صورت نگینی خرد کنید و به پیاز و فلفل دلمه اضافه کنید و هم بزنید تا جایی که تغییر رنگ بده حالا ۲۰۰ گرم قارچ رو بشورید و به صورت اسلایسی خرد کنید و در آخر به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید تفت بدید تا جایی که قارچ آب بندازد.


مرحله ششم

حالا به مواد نمک فلفل زردچوبه و آویشن را اضافه کنید و تفت بدید بعد در ماهیتابه را قرار بدید تا مواد کاملا مغز پخت بشن.


مرحله هفتم

حالا کف سینی فر با کاغذ روغنی بندازید و بعد خمیر را به صورت مستطیلی داخل آن پهن کنید و از اطراف به صورت اریب برش بزنید حالا روی خمیر کمی پنیر پیتزا بریزید و به صورت لایه لایه از مواد میانی و پنیر پیتزا بریزید.


مرحله هشتم

بعد برش های اریب خمیر و به سمت داخل جمع کنید. حالا سینی فر و داخل فر با دمای از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه قرار بدید و در آخر گریل رو روشن کنید تا طلایی بشه.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.