طرز تهیه فسنجان کنجد با مرغ بدون گردو خوشمزه
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم مطمعنا خیلی هاتون فسنجان رو امتحان کردید و مطمعنا اون فسنجان رو با گردو درست کردید اما امروز در این آموزش براتون طرز تهیه یک فسنجان متفاوت رو آوردیم که با کنجد درست میشه ، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه فسنجان کنجد
مواد لازم برای 4 الی 6 نفر
⫸ کنجد 1 پیمانه
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ رب انار 4 قاشق غذاخوری
⫸ مرغ به مقدار لازم
⫸ نمک ، زردچوبه ، فلفل به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه جوجه فسنجانی با رب انار
مرحله اول
در مرحله اول دو پیمانه کنجد را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار بدید و مدام پنج دقیقه هم بزنیم تا بوی خامی آن گرفته بشه بعد از ۵ دقیقه اونو داخل میکسر بریزید و آنها را کامل میکس کنید.
مرحله دوم
حالا یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بشویید و با رنده ریز اون رو خوب رنده کنید و داخل یک قابلمه بریزید سپس روی حرارت قرار بدید تا آب پیاز کشیده بشه وقتی که آب پیاز کشیده شد روغن رو به اون اضافه کنید و تفت بدید وقتی که پیاز کمی سبک شد به اون مقداری زردچوبه اضافه کنید و هم بزنید و اجازه بدید تا پیاز کاملاً طلایی بشه.
مرحله سوم
بعد از اینکه پیاز کاملا سرخ شد کنجد رو به اون اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که بوی خامی کنجد گرفته بشه و روغن بندازه حالا ادویه ها که شامل زردچوبه و فلفل هست به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید وقتی که مواد خوب با هم مخلوط شدند ۴ قاشق غذاخوری رب انار رو به مواد اضافه کنید و تفت بدید.
مرحله چهارم
وقتی که رب کمی تفت خورد آب رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید سپس در قابلمه رو بزارید ، حالا مرغ را با نمک فلفل و زردچوبه مزه دار کنید داخل یک ماهیتابه به همراه کمی روغن سرخ کنید و بلافاصله بعد از سرخ شدن به بقیه مواد اضافه کنید و اجازه بدین جا بیوفته ؛ نوش جان