طرز تهیه فیله بوقلمون دودی با سبزیجات به روش رستورانی

طرز تهیه فیله بوقلمون دودی با سبزیجات به روش رستورانیسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک غذای خوشمزه رژیمی و سالم رو آوردیم به اسم فیله بوقلمون دودی که به همراه سبزیجات پخته و سرو میشه ؛ با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 3/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه فیله بوقلمون دودی با سبزیجات

مواد لازم برای 4 نفر

فیله بوقلمون🥠 500 گرم

پودر زنجبیل ، پودر تخم گشنیز ، فلفل سفید ، سیاه و قرمز🌶️ ، زیره ، نمک🧂 و زردچوبه به مقدار لازم

آبلیمو 4 قاشق غذاخوری

روغن به مقدار لازم

اسانس دود 1 الی 2 قطره

سبزیجات دلخواه به مقدار لازم

⫸ زعفران 2 قاشق غذاخوری


مرحله اول

فیله بوقلمون🥠 را با پودر زنجبیل ، پودر تخم گشنیز ، فلفل سفید ، سیاه و قرمز🌶️ ، زیره ، نمک🧂 و زردچوبه و آبلیمو مزه دار کنید T روی اون رو بکشید و به مدت 24 ساعت در یخچال قرار بدید تا خوب مزه دار بشه .


مرحله دوم

بعد از 24 ساعت روی فیله چند تا برش بزنید و داخل ماهیتابه با شعله زیاد و با روغن خیلی کم آن را گریل کنید در اواسط پخت fi آن چند قطره اسانس دود اضافه کنید .


مرحله سوم

سبزیجات دلخواه تان را هم داخل همان ماهیتابه بپزید T کمی زعفران به آنها اضافه کنید و در ماهیتابه رو بزارید تا کامل مغز پخت بشه ، نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.