طرز تهیه فیله بوقلمون دودی با سبزیجات به روش رستورانی
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک غذای خوشمزه رژیمی و سالم رو آوردیم به اسم فیله بوقلمون دودی که به همراه سبزیجات پخته و سرو میشه ؛ با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه فیله بوقلمون دودی با سبزیجات
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ فیله بوقلمون🥠 500 گرم
⫸ پودر زنجبیل ، پودر تخم گشنیز ، فلفل سفید ، سیاه و قرمز🌶️ ، زیره ، نمک🧂 و زردچوبه به مقدار لازم
⫸ آبلیمو 4 قاشق غذاخوری
⫸ روغن به مقدار لازم
⫸ اسانس دود 1 الی 2 قطره
⫸ سبزیجات دلخواه به مقدار لازم
⫸ زعفران 2 قاشق غذاخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه بوقلمون سوخاری کامل
مرحله اول
فیله بوقلمون🥠 را با پودر زنجبیل ، پودر تخم گشنیز ، فلفل سفید ، سیاه و قرمز🌶️ ، زیره ، نمک🧂 و زردچوبه و آبلیمو مزه دار کنید T روی اون رو بکشید و به مدت 24 ساعت⏰ در یخچال قرار بدید تا خوب مزه دار بشه .
مرحله دوم
بعد از 24 ساعت⏰ روی فیله چند تا برش بزنید و داخل ماهیتابه با شعله زیاد و با روغن خیلی کم آن را گریل کنید در اواسط پخت fi آن چند قطره اسانس دود اضافه کنید .
مرحله سوم
سبزیجات دلخواه تان را هم داخل همان ماهیتابه بپزید T کمی زعفران به آنها اضافه کنید و در ماهیتابه رو بزارید تا کامل مغز پخت بشه ، نوش جان