طرز تهیه قاتق گوشت کرمانی یک غذای اصیل و لذیذ با نکات مهم

طرز تهیه قاتق گوشت کرمانی یک غذای اصیل و لذیذ با نکات مهمسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه قاتق گوشت + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

طرز تهیه قاتق گوشت

مواد لازم برای 3 نفر

گوشت چرخ کرده 250 گرم

سیب زمینی 3 عدد

پیاز 1 عدد

آرد نخودچی به مقدار لازم

رب 2 قاشق غذاخوری

ترخون خشک 2 قاشق غذاخوری

تخم شوید 1 قاشق مرباخوری

پودر زیره سیاه 1 قاشق چایخوری

نمک ، فلفل سیاه و زرد چوبه به مقدار لازم

روغن به مقدار لازم

آب به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن این غذای کرمانی خوشمزه ، ابتدا داخل یک قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، سیب‌زمینی‌ها رو پوست بگیرید و بشورید. بعد سیب‌زمینی‌ها رو به صورت درشت خرد کنید و به همراه زردچوبه ، کمی نمک و فلفل داخل قابلمه بریزید.


مرحله دوم

به سیب زمینی‌ها ، گوجه فرنگی ، ترخون خشک ، پودر شوید و پودر زیره رو اضافه کنید و کمی تفت بدید تا رنگ رب باز شود. بعد از اینکه مواد رو به صورت کامل تفت دادید ، روی آن مقداری آب بریزید و اجازه بدید تا آب به جوش بیاید و سیب زمینی پخته شود.


مرحله سوم

در حین پخت سیب زمینی ، پیاز رو پوست بگیرید و بشورید ، اون را رنده کنید و به همراه گوشت داخل ظرف بریزید. حالا مقداری به آن نمک ، فلفل سیاه و آرد نخودچی را اضافه کنید و ورز بدید تا جایی که مواد به دست نچسبد.


مرحله چهارم

به اندازه یک گردوی بزرگ از مواد بردارید و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید تا غذا غلیظ‌تر باشد. حالا باقی مواد گوشتی رو به صورت قلقلی در بیاورید ، بعد داخل یک ماهیتابه بچینید و روی آنها مقداری روغن بریزید.


مرحله پنجم

ماهیتابه رو روی حرارت ملایم قرار بدید و گوشت‌ها رو سرخ کنید. بعد از اینکه گوشت‌ها را سرخ کردید ، اون‌ها را به باقی مواد داخل قابلمه اضافه کنید و در قابلمه رو بذارید. یک ساعت زمان بدید تا غذا جا بیفتد و آماده سرو شود ، بعد اونو داخل ظرف‌های سرو بریزید و نوش جان کنید. نوش جان


نکات مهم
به دلخواه می‌توانید این غذا را با برنج یا نان سرو کنید.
از نکاتی که باید به آن توجه کنید ، این هست که این غذا نباید خیلی رقیق باشد. به همین دلیل آب زیادی به آن اضافه نکنید.
آرد نخودچی رو حتماً کم کم به گوشت اضافه کنید و تا جایی که گوشت به دست نچسبد ، این کارو ادامه بدید.
به جای آرد نخودچی در تهیه این غذا می‌توانید از نخودچی خام نیز استفاده کنید . در این صورت نخودچی‌ها را از شب قبل خیس کنید ، با یک پیاز داخل غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید ، تا بافت آن به شکل بلغور در بیاید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.