طرز تهیه قاتق گوشت کرمانی یک غذای اصیل و لذیذ با نکات مهم
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه قاتق گوشت + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه قاتق گوشت
مواد لازم برای 3 نفر
⫸ گوشت چرخ کرده 250 گرم
⫸ سیب زمینی 3 عدد
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ آرد نخودچی به مقدار لازم
⫸ رب 2 قاشق غذاخوری
⫸ ترخون خشک 2 قاشق غذاخوری
⫸ تخم شوید 1 قاشق مرباخوری
⫸ پودر زیره سیاه 1 قاشق چایخوری
⫸ نمک ، فلفل سیاه و زرد چوبه به مقدار لازم
⫸ روغن به مقدار لازم
⫸ آب به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کشک و کدو سبز کرمانی ساده و خانگی با روش مرحله به مرحله
مرحله اول
برای درست کردن این غذای کرمانی خوشمزه ، ابتدا داخل یک قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، سیبزمینیها رو پوست بگیرید و بشورید. بعد سیبزمینیها رو به صورت درشت خرد کنید و به همراه زردچوبه ، کمی نمک و فلفل داخل قابلمه بریزید.
مرحله دوم
به سیب زمینیها ، گوجه فرنگی ، ترخون خشک ، پودر شوید و پودر زیره رو اضافه کنید و کمی تفت بدید تا رنگ رب باز شود. بعد از اینکه مواد رو به صورت کامل تفت دادید ، روی آن مقداری آب بریزید و اجازه بدید تا آب به جوش بیاید و سیب زمینی پخته شود.
مرحله سوم
در حین پخت سیب زمینی ، پیاز رو پوست بگیرید و بشورید ، اون را رنده کنید و به همراه گوشت داخل ظرف بریزید. حالا مقداری به آن نمک ، فلفل سیاه و آرد نخودچی را اضافه کنید و ورز بدید تا جایی که مواد به دست نچسبد.
مرحله چهارم
به اندازه یک گردوی بزرگ از مواد بردارید و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید تا غذا غلیظتر باشد. حالا باقی مواد گوشتی رو به صورت قلقلی در بیاورید ، بعد داخل یک ماهیتابه بچینید و روی آنها مقداری روغن بریزید.
مرحله پنجم
ماهیتابه رو روی حرارت ملایم قرار بدید و گوشتها رو سرخ کنید. بعد از اینکه گوشتها را سرخ کردید ، اونها را به باقی مواد داخل قابلمه اضافه کنید و در قابلمه رو بذارید. یک ساعت زمان بدید تا غذا جا بیفتد و آماده سرو شود ، بعد اونو داخل ظرفهای سرو بریزید و نوش جان کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ به دلخواه میتوانید این غذا را با برنج یا نان سرو کنید.
◉ از نکاتی که باید به آن توجه کنید ، این هست که این غذا نباید خیلی رقیق باشد. به همین دلیل آب زیادی به آن اضافه نکنید.
◉ آرد نخودچی رو حتماً کم کم به گوشت اضافه کنید و تا جایی که گوشت به دست نچسبد ، این کارو ادامه بدید.
◉ به جای آرد نخودچی در تهیه این غذا میتوانید از نخودچی خام نیز استفاده کنید . در این صورت نخودچیها را از شب قبل خیس کنید ، با یک پیاز داخل غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید ، تا بافت آن به شکل بلغور در بیاید.