طرز تهیه قلیه میگو اصیل بوشهری بدون رب انار

طرز تهیه قلیه میگو اصیل بوشهری بدون رب انارسلام به دوستان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک غذای خوشمزه جنوبی رو آوردیم که بسیار معروفه. آموزش امروز طرز تهیه قلیه میگو اصیل بوشهری هست که واقعا طعم و عطر فوق العاده ای داره پیشنهاد میکنیم حتما امتحانش کنید ؛ با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه قلیه میگو بوشهری

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

گشنیز 300 گرم

شنبلیله 50 گرم

سیر 2 بوته

میگو 400 گرم

پیاز 1 عدد بزرگ‌

آرد 1 قاشق غذاخوری

رب گوجه نصف قاشق غذاخوری

تمبر هندی 160 گرم

زردچوبه ، فلفل قرمز ، نمک به مقدار لازم


مرحله اول

برای شروع دو بوته سیر رو پوست بگیرید و داخل یک ظرف بریزید سپس روی آن زردچوبه و فلفل قرمز بریزید و خوب اون رو بکوبید تا کامل پوره بشه حالا ۱۶۰ گرم تمر هندی رو داخل یک ظرف بریزید و بعد به آن ۵ لیوان آب اضافه کنید تا خیس بشه.


مرحله دوم

یک عدد پیاز بزرگ رو پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید سپس به همراه روغن داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید تا وقتی که پیاز سبک بشه وقتی که پیاز سبک شد گشنیز و شنبلیله را به آن اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که آب سبزی ها کشیده بشه.


مرحله سوم

وقتی که آب سبزی کامل کشیده شد یک مقدار دیگر روغن به مواد اضافه کنید و ترکیب سیر و زردچوبه و فلفل قرمز را اضافه کنید و اون رو با سبزی مخلوط کنید ؛ نصف قاشق غذاخوری رب گوجه را به همراه یک قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید و آنها را هم تفت بدید و با مواد مخلوط کنید.


مرحله چهارم

بعد از اینکه سبزی ها کاملاً سرخ شد آنها را از داخل قابلمه بیرون بیارید و کمی از اون رو بزارید داخل قابلمه بمونه و میگو ها رو داخل همون ظرف بریزید و اجازه بدید تا با سبزی ها تفت بخوره و به آن کمی نمک اضافه کنید.


مرحله پنجم

سپس میگوها را از داخل قابلمه خارج کنید و سبزی هایی که جدا کرده بودید را داخل قابلمه بریزید و تمر هندی مخلوط شده با آب را روی سبزی ها بریزید و در قابلمه را بگذارید و یک ساعت به آن اجازه بدید تا بپزه ، نیم ساعت آخر میگوها را اضافه کنید وقتی که خورش به غلظت رسید آماده است ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.