طرز تهیه قیمه شاه عباسی یا قیمه لاپلو مجلسی

طرز تهیه قیمه شاه عباسی یا قیمه لاپلو مجلسیسلام به مخاطبین عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک قیمه متفاوت رو آوردیم که مطمعنا تا الان اون رو امتجان نکردید. پیشنهاد میکنیم هیچ جوره این غذا رو از دست ندید و حتما امتحان کنید ؛ آموزش امروز طرز تهیه قیمه شاه عباسی هست ، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه قیمه شاه عباسی

مواد لازم برای 3 الی 5 نفر

برنج 4 پيمانه

لپه 1/5 پيمانه

گوشت گوسفندي يا گوساله 400 گرم

پياز 2 عدد متوسط

گوجه 4 الی 6 عدد

رب گوجه 1 قاشق غذاخوری

فلفل سياه و زردچوبه 1 قاشق چایخوری

پودر هل، پودر ليمو عماني و پودر گل محمدي از هركدام 1/2 قاشق چایخوری

چوب دارچين 1 تكه

پوست ليمو 1 قاشق غذاخوری

زعفران دم كرده غليظ 3 الی 4 قاشق غذاخوری

نمك به مقدار لازم

خلال بادام، پسته و زرشك به مقدار دلخواه


مرحله اول

در مرحله اول یک و نیم پیمانه لپه را به همراه آب داخل قابلمه بریزید و در حد یک ربع آن را بپزید حالا ۲ عدد پیاز را پوست بگیرید و بشویید به صورت نگینی خرد کنید سپس به همراه روغن را داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید تا وقتی که پیاز سبک بشه.


مرحله دوم

کمی که پیاز سبک شد ۴۰۰ گرم گوشت رو به اون اضافه کنید گوشت که کمی تفت خورد به آن زردچوبه و فلفل سیاه و چوب دارچین را اضافه کنید و با هم تفت بدید و روی حرارت زیاد قرار بدید تا گوشت ها آب نندازه‌.


مرحله سوم

بعد از اینکه گوشت کمی نیم پز شد لپه رو به اون اضافه کنید و با هم تفت بدهید حالا 4 الی 6 عدد گوجه را بشورید و خشک کنید سپس با رنده آنها را پوره کنید و به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید بعد در ظرف را بگذارید تا آب گوجه کشیده بشه و خورش غلیظ بشه.


مرحله چهارم

وقتی که آب گوجه کشیده شد مقداری روغن را داخل همون ظرف بریزید و ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه داخل آن بریزید و تفت بدید تا وقتی که بوی خامی رب گرفته بشه بعد آن را با مواد مخلوط کنید سپس ۲ لیوان آبجوش روی اون بریزید مجدداً هم بزنید و در ظرف را بگذارید تا خورش به غلظت برسه.


مرحله پنجم

بعد از حدود نیم ساعت الی ۴۰ دقیقه وقتی که خورش کمی غلیظ شد پودر لیمو عمانی پودر گل محمدی و پودر هل را اضافه کنید سپس برای عطر بهتر پوست لیموی رنده شده را اضافه کنید ، نمک را اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید و در آخر زعفران دم کرده را اضافه کنید وقتی که خورش به غلظت رسید آن را کنار بگذارید.


مرحله ششم

۴ پیمانه برنج شسته شده رو داخل آب جوش بریزید و بعد از چند دقیقه آن را آبکش کنید ، روی برنج آب سرد بگیرید حالا داخل قابلمه مورد نظرتون رو کمی روغن بریزید بعد ته دیگ موردنظرتون رو بچینید.


مرحله هفتم

روی ته دیگ یک لایه برنج بریزید بعد خورش رو بین آن بریزید سپس دوباره یک لایه برنج است و این کار را ادامه بدید تا قابلمه پر بشه بعد از اینکه قابلمه پر شد کمی زعفران دم کرده روی اون بریزید سپس در قابلمه را بگذارید و حدود ۴۵ دقیقه به اون اجازه بدید تا برنج دم بکشه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.