طرز تهیه حمیسه عربی با جگر گوسفندی به روش جنوبی

طرز تهیه حمیسه عربی با جگر گوسفندی به روش جنوبیسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک غذای سنتی ایرانی عربی رو آوردیم که در جنوب کشور خودمون هم درست میشه و طرفدار های زیادی داره ، آموزش امروز طرز تهیه حمیسه عربی هست ، حمیسه نام روستایی در استان خوزستان و نام نوعی غذا می باشد که بر پایه جگر تهیه میشود ؛ با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 180 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه حمیسه عربی

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

پیاز 1 عدد

روغن به مقدار لازم

جگر 1 عدد

فلفل قرمز 2 عدد

آب 1 لیوان

گوجه 4 عدد

زردچوبه ، پودر فلفل قرمز ، پودر فلفل سیاه ، پودر لیمو و نمک به مقدار لازم


مرحله اول

در مرحله اول یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بشویید و به صورت خلالی خرد کنید به همراه روغن داخل ماهیتابه بریزید وقتی که پیاز سبک شد جگر خرد شده را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا وقتی که رنگ جگر تغییر کنه.


مرحله دوم

زردچوبه ، پودر فلفل قرمز ، پودر فلفل سیاه ، پودر لیمو و نمک رو به آن اضافه کنید خوب تفت بدید تا ادویه ها از خامی دربیاد سپس فلفل تازه را اضافه کنید ۴ عدد گوجه رو خوب بشورید و رنده کنید.


مرحله سوم

گوجه را به باقی مواد اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید و اجازه بدید  تا خوب بجوشه و غلیظ بشه در آخر یک مقدار خیلی کم آب بریزید در نهایت در قابلمه رو بزارید تا خورش جا بیفته ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.