طرز تهیه هلی چو گیلانی خوشمزه و مجلسی به روش سنتی

طرز تهیه هلی چو گیلانی خوشمزه و مجلسی به روش سنتیسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون هلی چو گیلانی آوردیم . این غذای خوشمزه شمالی رو میتونید به راحتی درست کنید و به همراه برنج و یا نان میل کنید ؛ با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه هلی چو گیلانی

مواد لازم برای 4 نفر

سبزی محلی🌿 (شامل شوید ، اسفناج ، چغندر ، تره ، چوچاق ، ترش واش و کوتکوتو ) 300 گرم

سیر🧄 3 عدد

ران مرغ🍗 2 عدد

بادمجان🍆 2 عدد

گوجه فرنگی🍅 2 عدد

تخم مرغ🥚 2 عدد

عصاره گوجه سبز یا آب نارنج 1 قاشق سوپ خوری

رب آلوچه به مقدار لازم

آبغوره 2 قاشق غذاخوری

نمک🧂 ، فلفل ، زردچوبه به میزان لازم


مرحله اول

ابتدا سبزی ها که شامل شوید ، اسفناج ، چغندر ، تره ، چوچاق ، ترش واش و کوتکوتو هست رو خوب خرد کنید سپس آن را در یک تابه با روغن سرخ نمایید ( دقت داشته باشید که سبزی ها را در حدود 30 دقیقه⏰ در روغن سرخ کنید تا خامی سبزی شما به خوبی گرفته شود ) بعد از این که سبزی ها سرخ شدند سیر🧄 را رنده کنید و به سبزی ها اضافه نمایید ( در تهیه این غذا هر چه بیشتر از سیر استفاده کنید غذای شما خوشمزه تر می شود ) .


مرحله دوم

ران مرغ 🍗 رو با نمک🧂 ، فلفل ، زردچوبه سرخ کنید تا حدودا نیم پز بشن .


مرحله سوم

داخل سبزی های تفت خورده آب جوشیده بریزید و به آن نمک🧂 ، فلفل ، زردچوبه ، آب نارنج ، رب آلوچه و آبغوره اضافه کنید و اجازه بدید تا به جوش بیاد و قل بزنه ؛ سپس مرغ ها رو به سبزی‌های در حال جوش اضافه کرده حدود 30 دقیقه ⏰ بعد از پخت 2 عدد تخم مرغ🥚 رو داخل خورش بشکنید در قابلمه رو نیمه باز میذاریم تا تخم مرغها سفت شود .


مرحله چهارم

بادمجان ها🍆 را پوست بگیرید بعد اونهارو داخل آب و نمک🧂 قرار دهید تا تلخی اونها گرفته بشه سپس سرخ کنید ، گوجه ها🍅 را هم بشورید و خرد کنید سپس کنار بادمجان ها اونهارو سرخ کنید ؛ در مرحله آخر پخت بادمجان ها🍆 و گوجه ها🍅 را به خورش اضافه کنید وقتی غلظت خورش به میزان لازم رسید و جا افتاد اون رو سرو کنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.