طرز تهیه حمص ایرانی با جوجه سیخی زعفرانی
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه حمص ایرانی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه حمص ایرانی
مواد لازم برای 2 الی 3 نفر
⫸ کنسرو نخود 3 عدد
⫸ روغن زیتون 50 گرم
⫸ فلفل و نمک 1 قاشق چایخوری
⫸ سیر 2 حبه
⫸ زیره 1 قاشق چایخوری
⫸ ارده 1 قاشق غذاخوری
⫸ آب لیمو 1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای جوجه سیخی
⫸ سینه مرغ 1 تکه
⫸ نمک و فلفل به مقدار لازم
⫸ زعفران به مقدار لازم
⫸ روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
⫸ سس خردل 1 قاشق غذاخوری
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ فلفل دلمه ای 1 عدد
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه حمص اسفناج مقوی و مجلسی + راز خوشمزه شدن
مرحله اول
برای درست کردن این غذای خوشمزه ، ابتدا یک تکه سینه مرغ رو به صورت مکعبهای کوچک خرد کنید و بعد اونها را داخل یک ظرف بریزید. حالا مقداری نمک ، فلفل سیاه و زعفران به مرغ اضافه کنید و در آخر 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون و 1 قاشق غذاخوری سس خردل روی مرغ بریزید.
مرحله دوم
مرغها رو با این مواد خوب ماساژ بدید ، تا سسها و ادویهها به خورد مرغ برود. بعد روی ظرف رو سلفون بکشید و آن را داخل یخچال به مدت یک ساعت قرار بدید ، تا مرغ مزهدار شود.
مرحله سوم
در فاصله مزهدار شدن مرغ ، سه عدد کنسرو نخود رو باز کنید و اون رو داخل میکسر یا مخلوط کن بریزید. سپس روی آن 50 گرم روغن زیتون ، 1 قاشق غذاخوری ارده و 1 قاشق چایخوری آب لیمو بریزید. حالا دو حبه سیر رو پوست بگیرید ، بشورید و بعد اون رو به همراه ادویهها که شامل فلفل ، نمک و زیره باقی مواد اضافه کنید.
مرحله چهارم
دستگاه رو روشن کنید و مواد رو کامل با هم میکس کنید ، تا جایی که کامل پوره شوند و غلظت آن تا حدی باشد ، که به راحتی از قاشق سرریز نشوند. حالا حمص آماده شده رو داخل ظرف بریزید و کنار بذارید.
مرحله پنجم
یک عدد پیاز رو پوست بگیرید ، بشورید و بعد اون رو به صورت درشت خرد کنید. سپس یک عدد فلفل دلمهای را هم بشورید و اون رو هم به صورت درشت خرد کنید. سپس مرغها را از داخل یخچال بیرون بیاورید.
مرحله ششم
داخل سیخ چوبی ابتدا یک عدد مرغ ، یک عدد پیاز و بعد یک عدد فلفل دلمهای قرار بدید و مجدد یک عدد مرغ داخل سیخ رد کنید و این کار رو ادامه بدید ، تا جایی که سیخ پر شود.
مرحله هفتم
بعد داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید ، روی حرارت قرار بدید و مرغهایی که به سیخ کشیدید ، درون آن قرار بدید و همه طرف آنها را سرخ کنید. حالا داخل ظرف سرو مورد نظرتون ابتدا حمص رو بریزید ، بعد مرغهای سرخ شده را روی آن قرار بدید و غذا رو سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ ادویه و سسهایی که مرغ را با آن مزهدار میکنید ، کاملاً به ذائقه شما بستگی دارد و میتوانید از ادویه و سسهای متنوعی استفاده کنید.
◉ در صورتی که کنسرو نخود در دسترس نداشتید ، قبل از درست کردن غذا نخود را به مدت 6 الی 8 ساعت داخل آب قرار بدید و طی این زمان چند بار آب اون رو عوض کنید.
◉ استفاده از پیاز و فلفل دلمهای کاملاً دلبخواهی است و میتوانید از آنها استفاده نکنید.
◉ در تهیه حمص میتوانید به علاوه ادویههای گفته شده ، مقداری زعفران و دارچین هم به آن اضافه کنید تا حمص خوشمزهتری داشته باشید.
◉ به هیچ عنوان در تهیه حمص آب لیمو رو حذف نکنید ، زیرا آب لیمو باعث کاهش نفخ و سنگینی معده میشود.