طرز تهیه حمص ایرانی با جوجه سیخی زعفرانی

طرز تهیه حمص ایرانی با جوجه سیخیسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه حمص ایرانی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 15 دقیقه
زمان تهیه: 70 دقیقه

طرز تهیه حمص ایرانی

مواد لازم برای 2 الی 3 نفر

کنسرو نخود 3 عدد

روغن زیتون 50 گرم

فلفل و نمک 1 قاشق چایخوری

سیر 2 حبه

زیره 1 قاشق چایخوری

ارده 1 قاشق غذاخوری

آب لیمو 1 قاشق چایخوری

مواد لازم برای جوجه سیخی

سینه مرغ 1 تکه

نمک و فلفل به مقدار لازم

زعفران به مقدار لازم

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

سس خردل 1 قاشق غذاخوری

پیاز 1 عدد

فلفل دلمه ای 1 عدد


مرحله اول

برای درست کردن این غذای خوشمزه ، ابتدا یک تکه سینه مرغ رو به صورت مکعب‌های کوچک خرد کنید و بعد اون‌ها را داخل یک ظرف بریزید. حالا مقداری نمک ، فلفل سیاه و زعفران به مرغ اضافه کنید و در آخر 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون و 1 قاشق غذاخوری سس خردل روی مرغ بریزید.


مرحله دوم

مرغ‌ها رو با این مواد خوب ماساژ بدید ، تا سس‌ها و ادویه‌ها به خورد مرغ برود. بعد روی ظرف رو سلفون بکشید و آن را داخل یخچال به مدت یک ساعت قرار بدید ، تا مرغ مزه‌دار شود.


مرحله سوم

در فاصله مزه‌دار شدن مرغ ، سه عدد کنسرو نخود رو باز کنید و اون رو داخل میکسر یا مخلوط کن بریزید. سپس روی آن 50 گرم روغن زیتون ، 1 قاشق غذاخوری ارده و 1 قاشق چای‌خوری آب لیمو بریزید. حالا دو حبه سیر رو پوست بگیرید ، بشورید و بعد اون رو به همراه ادویه‌ها که شامل فلفل ، نمک و زیره باقی مواد اضافه کنید.


مرحله چهارم

دستگاه رو روشن کنید و مواد رو کامل با هم میکس کنید ، تا جایی که کامل پوره شوند و غلظت آن تا حدی باشد ، که به راحتی از قاشق سرریز نشوند. حالا حمص آماده شده رو داخل ظرف بریزید و کنار بذارید.


مرحله پنجم

یک عدد پیاز رو پوست بگیرید ، بشورید و بعد اون رو به صورت درشت خرد کنید. سپس یک عدد فلفل دلمه‌ای را هم بشورید و اون رو هم به صورت درشت خرد کنید. سپس مرغ‌ها را از داخل یخچال بیرون بیاورید.


مرحله ششم

داخل سیخ چوبی ابتدا یک عدد مرغ ، یک عدد پیاز و بعد یک عدد فلفل دلمه‌ای قرار بدید و مجدد یک عدد مرغ داخل سیخ رد کنید و این کار رو ادامه بدید ، تا جایی که سیخ پر شود.


مرحله هفتم

بعد داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید ، روی حرارت قرار بدید و مرغ‌هایی که به سیخ کشیدید ، درون آن قرار بدید و همه طرف آنها را سرخ کنید. حالا داخل ظرف سرو مورد نظرتون ابتدا حمص رو بریزید ، بعد مرغ‌های سرخ شده را روی آن قرار بدید و غذا رو سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
ادویه و سس‌هایی که مرغ را با آن مزه‌دار می‌کنید ، کاملاً به ذائقه شما بستگی دارد و می‌توانید از ادویه و سس‌های متنوعی استفاده کنید.
در صورتی که کنسرو نخود در دسترس نداشتید ، قبل از درست کردن غذا نخود را به مدت 6 الی 8 ساعت داخل آب قرار بدید و طی این زمان چند بار آب اون رو عوض کنید.
استفاده از پیاز و فلفل دلمه‌ای کاملاً دلبخواهی است و می‌توانید از آنها استفاده نکنید.
در تهیه حمص می‌توانید به علاوه ادویه‌های گفته شده ، مقداری زعفران و دارچین هم به آن اضافه کنید تا حمص خوشمزه‌تری داشته باشید.
به هیچ عنوان در تهیه حمص آب لیمو رو حذف نکنید ، زیرا آب لیمو باعث کاهش نفخ و سنگینی معده می‌شود.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.