طرز تهیه جغور بغور خوشمزه زنجانی با جگر گوسفندی
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه جغور بغور رو آوردیم که از غذاهای معروف استان زنجان است . یک غذای خیلی خوشمزه و راحت که طرفدار های زیادی داره و مطمعنا شما هم با خوردن اون عاشقش میشید؛ با این آموش همراه باشید.
طرز تهیه جغور بغور
مواد لازم برای 3 الی 5 نفر
⫸ یک دست جگر کامل گوسفندی
⫸ پیاز 3 عدد
⫸ پرده پیچ گوسفندی 200 گرم
⫸ گوشت گوسفندی 200 گرم
⫸ نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
⫸ رب 1 قاشق غذاخوری
⫸ سیب زمینی سرخ شده به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه واویشکای گوشت و سیب زمینی خوش رنگ و خوشمزه
مرحله اول
در مرحلهی اول یک دست جگر کامل رو پاک کنید و به اندازه های نسبتاً ریز آن را خرد کنید و داخل قابلمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا وقتی که آب به جوش بیاد وقتی که آب جوش اومد جگر سفید ، دل ، قلوه و یک مقدار گوشت گوسفندی رو داخل آب جوش بریزید.
مرحله دوم
وقتی که روی آب کف کرد کف رو از آب جدا کنید ، ۳ عدد پیاز را پوست بگیرید و بعد به صورت نگینی خرد کنید سپس آن را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و روی آن کمی زردچوبه بریزید و مخلوط کنید سپس در قابلمه رو بزارید و اجازه بدید تا دو ساعت و نیم مواد بپزه.
مرحله سوم
بعد از این مدت نمک رو به مواد اضافه کنید و تا وقتی که آب مواد کشیده بشه آن را از روی حرارت برندارید پرده پیچ گوسفندی را خوب و به صورت نگینی خرد کنید و بعد آن رو داخل ماهیتابه بریزید.
مرحله چهارم
سپس پیاز های خرد شده را به آن اضافه کنید تفت بدید تا وقتی که پیاز سبک بشه بعد جگر سیاه رو اضافه کنید و تفت بدید وقتی که جگر تغییر رنگ داد نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و یک قاشق غذاخوری رب را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید وقتی که رنگ رب باز شد باقی مواد رو به همراه سیب زمینی نگینی سرخ شده را اضافه کنید و بعد در قابلمه رو بذارید تا روغن بندازه ؛ نوش جان