طرز تهیه جوجه کباب حلزونی مجلسی رستورانی در فر

طرز تهیه جوجه کباب حلزونی مجلسی رستورانی در فرهمراهان محترم سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک جوجه کباب متفاوت و بدون استخوان رو آوردیم که یک گزینه عالی برای دورهمی ها و مجالس هست ، آموزش امروز طرز تهیه جوجه کباب حلزونی هست .
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

طرز تهیه جوجه کباب حلزونی

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

سینه مرغ 2 تکه

شیر نصف استکان

روغن زیتون نصف استکان

سیر له یا رنده شده 2 حبه

پودر سوخاری 1 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری

آویشن ، زیره ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز و نمک به مقدار لازم


مرحله اول

ابتدا سینه مرغ را به صورت نوارهای باریک برش بزنید سپس نصب استکان شیر را به همراه روغن زیتون داخل یک ظرف بریزید سپس 2 حبه سیر را پوست بگیرید و له کنید و به شیر و روغن اضافه کنید .


مرحله دوم

ادویه ها که شامل آویشن ، زیره ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز و نمک است رو هم اضافه کنید و با هم مخلوط کنید سپس رب گوجه فرنگی و پودر سوخاری رو اضافه کنید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید .


مرحله سوم

مرغ هارو داخل سس بریزید و با دست خوب ماساژ بدید تا سس به خورد مرغ ها بره روی مرغها رو سلفون بکشید و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال به آن استراحت بدید بعد مرغ هارو به صورت رول بپیچید و به سیخ چوبی بزنید .


مرحله چهارم

کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و رول های مرغ رو روی اون بچینید و اون رو داخل فر با دمای 180 درجه قرار بدید و دو طرف رو به مدت 15 دقیقه بپزید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.