طرز تهیه جوجه کباب حلزونی مجلسی رستورانی در فر
همراهان محترم سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک جوجه کباب متفاوت و بدون استخوان رو آوردیم که یک گزینه عالی برای دورهمی ها و مجالس هست ، آموزش امروز طرز تهیه جوجه کباب حلزونی هست .
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه جوجه کباب حلزونی
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ سینه مرغ 2 تکه
⫸ شیر نصف استکان
⫸ روغن زیتون نصف استکان
⫸ سیر له یا رنده شده 2 حبه
⫸ پودر سوخاری 1 قاشق غذاخوری
⫸ رب گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری
⫸ آویشن ، زیره ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز و نمک به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه جوجه کباب سبز با سبزیجات معطر و ماست
مرحله اول
ابتدا سینه مرغ را به صورت نوارهای باریک برش بزنید سپس نصب استکان شیر را به همراه روغن زیتون داخل یک ظرف بریزید سپس 2 حبه سیر را پوست بگیرید و له کنید و به شیر و روغن اضافه کنید .
مرحله دوم
ادویه ها که شامل آویشن ، زیره ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز و نمک است رو هم اضافه کنید و با هم مخلوط کنید سپس رب گوجه فرنگی و پودر سوخاری رو اضافه کنید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید .
مرحله سوم
مرغ هارو داخل سس بریزید و با دست خوب ماساژ بدید تا سس به خورد مرغ ها بره روی مرغها رو سلفون بکشید و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال به آن استراحت بدید بعد مرغ هارو به صورت رول بپیچید و به سیخ چوبی بزنید .
مرحله چهارم
کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و رول های مرغ رو روی اون بچینید و اون رو داخل فر با دمای 180 درجه قرار بدید و دو طرف رو به مدت 15 دقیقه بپزید ؛ نوش جان