طرز تهیه کباب ترش تابه ای شمالی با گوشت چرخ کرده
سلام به همراهان سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کباب ترش رو آوردیم اما این آموزش با آموزش های قبلی فرق داره چون شما میتونید این کباب رو داخل ماهیتابه به راحتی درست کنید و از خوردن اون لذت ببرید ؛ با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه کباب ترش تابه ای
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ گوشت چرخکرده🥩 300 گرم
⫸ پیاز🧅 1 عدد
⫸ سیر🧄 3 حبه
⫸ گردو 4 الی 5 عدد
⫸ رب انار ترش یا ملس 1 قاشق غذاخوری
⫸ سبزی خشک معطر 1 قاشق چایخوری
⫸ پودر سیر نصف قاشق چایخوری
⫸ پودر گوجه 1 قاشق غذاخوری
⫸ نمک🧂 و فلفل به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه تاس کباب گیاهی وگان با طعم بی نظیر
مرحله اول
ابتدا 1 عدد پیاز بزرگ🧅 را پوست بگیرید و آن را به صورت خلالی خرد کنید ، داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و پیاز🧅 رو داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید تا وقتی که سبک و طلایی بشه .
مرحله دوم
در این فرصت سیر🧄 را خیلی ریز خورد کنید و به پیاز🧅 اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که عطر سیر بلند بشه ؛ مقداری گردو رو هم خرد کنید و به پیاز و سیر اضافه کنید و مجددا تفت بدید .
مرحله سوم
رب انار را به همراه مقداری آب اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که مخلوط بشن بعد سس رو از داخل ماهیتابه خارج کنید و اجازه بدید خنک بشه .
مرحله چهارم
1 عدد پیاز🧅 را پوست بگیرید و آن را با رنده ریز رنده کنید ، گوشت چرخ کرده🥩 رو داخل یک ظرف بریزید و به اون پیاز را اضافه کنید سپس سبزی معطر ، پودر سیر ، پودر گوجه فرنگی ، نمک🧂 و فلفل را اضافه کنید .
مرحله پنجم
مواد رو خوب با دست به مدت 10 دقیقه⏰ ورز دهید بعد داخل ماهیتابه ای که سس رو داخل اون درست کردید گوشت چرخ کرده را بریزید و اون رو کف ماهیتابه پهن کنید .
مرحله ششم
گوشت🥩 را به هر ابعادی که دوست دارید برش بزنید و بعد سس رو روی اون پخش کنید و در ظرف را بگذارید تا با حرارت ملایم پخته بشه ؛ نوش جان