طرز تهیه کباب زردک یا مشتی کباب اصفهان با روش اصیل بسیار لذیذ

طرز تهیه کباب زردک یا مشتی کباب اصفهان با روش اصیل بسیار لذیذسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کباب زردک + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 80 دقیقه

طرز تهیه کباب زردک

مواد لازم برای 5 نفر

گوشت چرخ کرده 200 گرم

هویج (زردک) 2 عدد

پیاز 1 عدد

آرد نخودچی 2 قاشق غذاخوری

نمک ، فلفل‌سیاه ، پاپريكا ، پودر سیر و زردچوبه به مقدار لازم

شیره انگور 2 قاشق غذاخوری

سرکه قرمز 3 الی 4 قاشق غذاخوری

آب نصف لیوان

زعفران دم کرده به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن این غذای خوشمزه اصفهانی ، ابتدا 2 عدد هویج یا همان زردک رو پوست بگیرید و بعد بشورید. سپس اون رو با رنده ریز رنده کنید. بعد از اینکه هویج‌ها رو کامل رنده کردید ، آب اون‌ها رو بگیرید و هویج‌ها رو کنار بذارید.


مرحله دوم

یک عدد پیاز رو پوست بگیرید ، بشورید و بارنده ریز اون رو رنده کنید حالا آب پیاز رو کامل بگیرید و بعد پیاز رو به هویج اضافه کنید. سپس 200 گرم گوشت چرخ کرده رو به مواد قبلی اضافه کنید.


مرحله سوم

2 قاشق غذاخوری آرد نخودچی و ادویه‌ها که شامل نمک ، فلفل‌سیاه ، پاپريكا ، پودر سیر و زردچوبه هست رو به مواد اضافه کنید. تمامی مواد را با هم ترکیب کنید ، تا به صورت یک دست مخلوط شوند.


مرحله چهارم

به اندازه 50 گرم از مواد بردارید و داخل دستتون به آن فرم بیضی شکل بدید. سپس کباب‌ها را داخل یک ظرف بچینید ، روی آنها را سلفون بکشید و به مدت نیم الی 1 ساعت داخل یخچال قرار بدید ، تا کباب‌ها استراحت کنند و مزه‌دار شوند.


مرحله پنجم

بعد از اینکه کباب‌ها مزه‌دار شد ، اون‌ها را از داخل یخچال خارج کنید و داخل ماهیتابه‌ای که از قبل داخل آن روغن ریخته‌اید ، قرار بدید و سرخ کنید. وقتی که کباب‌ها سرخ شد ، اون‌ها را از داخل ماهیتابه خارج کنید و کنار بذارید.


مرحله ششم

3 الی 4 قاشق غذاخوری سرکه رو داخل یک ظرف بریزید و به آن 2 قاشق غذاخوری شیره انگور رو اضافه کنید. سپس مقداری زعفران دم کرده روی مواد بریزید و در آخر نصف لیوان آب به آنها اضافه کنید.


مرحله هفتم

با یک قاشق مواد را با هم ترکیب کنید ، تا یکدست شود. بعد یک ماهیتابه روی حرارت ملایم قرار بدید و این سس را داخل آن بریزید و زمان بدید ، تا سس به جوش بیاید.


مرحله هشتم

وقتی که سس به جوش آمد ، کباب‌ها را داخل آن قرار بدید و اجازه بدید تا 15 الی 20 دقیقه با حرارت ملایم کباب‌ها پخته شوند. بعد از اینکه کباب‌ها پخت ، اون‌ها را از داخل ماهیتابه خارج کنید و با برنج یا نان سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
به شما پیشنهاد می‌کنیم که این غذا را حتماً با برنج دم کرده سرو کنید و در کنار آن چند عدد گوجه و فلفل قلمی هم سرخ کنید.
طعم اصلی این شامی به خاطر وجود هویج یا زردک کمی شیرین هست ، با توجه به ذائقه خود می‌توانید سرکه رو کم یا زیاد کنید.
توجه کنید که سرکه این غذا حتماً باید قرمز باشد و به هیچ عنوان از سرکه سفید استفاده نکنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.