طرز تهیه کباب زردک یا مشتی کباب اصفهان با روش اصیل بسیار لذیذ
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کباب زردک + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه کباب زردک
مواد لازم برای 5 نفر
⫸ گوشت چرخ کرده 200 گرم
⫸ هویج (زردک) 2 عدد
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ آرد نخودچی 2 قاشق غذاخوری
⫸ نمک ، فلفلسیاه ، پاپريكا ، پودر سیر و زردچوبه به مقدار لازم
⫸ شیره انگور 2 قاشق غذاخوری
⫸ سرکه قرمز 3 الی 4 قاشق غذاخوری
⫸ آب نصف لیوان
⫸ زعفران دم کرده به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه چپلی کباب راحت و خوشمزه به روش سنتی افغانستانی
مرحله اول
برای درست کردن این غذای خوشمزه اصفهانی ، ابتدا 2 عدد هویج یا همان زردک رو پوست بگیرید و بعد بشورید. سپس اون رو با رنده ریز رنده کنید. بعد از اینکه هویجها رو کامل رنده کردید ، آب اونها رو بگیرید و هویجها رو کنار بذارید.
مرحله دوم
یک عدد پیاز رو پوست بگیرید ، بشورید و بارنده ریز اون رو رنده کنید حالا آب پیاز رو کامل بگیرید و بعد پیاز رو به هویج اضافه کنید. سپس 200 گرم گوشت چرخ کرده رو به مواد قبلی اضافه کنید.
مرحله سوم
2 قاشق غذاخوری آرد نخودچی و ادویهها که شامل نمک ، فلفلسیاه ، پاپريكا ، پودر سیر و زردچوبه هست رو به مواد اضافه کنید. تمامی مواد را با هم ترکیب کنید ، تا به صورت یک دست مخلوط شوند.
مرحله چهارم
به اندازه 50 گرم از مواد بردارید و داخل دستتون به آن فرم بیضی شکل بدید. سپس کبابها را داخل یک ظرف بچینید ، روی آنها را سلفون بکشید و به مدت نیم الی 1 ساعت داخل یخچال قرار بدید ، تا کبابها استراحت کنند و مزهدار شوند.
مرحله پنجم
بعد از اینکه کبابها مزهدار شد ، اونها را از داخل یخچال خارج کنید و داخل ماهیتابهای که از قبل داخل آن روغن ریختهاید ، قرار بدید و سرخ کنید. وقتی که کبابها سرخ شد ، اونها را از داخل ماهیتابه خارج کنید و کنار بذارید.
مرحله ششم
3 الی 4 قاشق غذاخوری سرکه رو داخل یک ظرف بریزید و به آن 2 قاشق غذاخوری شیره انگور رو اضافه کنید. سپس مقداری زعفران دم کرده روی مواد بریزید و در آخر نصف لیوان آب به آنها اضافه کنید.
مرحله هفتم
با یک قاشق مواد را با هم ترکیب کنید ، تا یکدست شود. بعد یک ماهیتابه روی حرارت ملایم قرار بدید و این سس را داخل آن بریزید و زمان بدید ، تا سس به جوش بیاید.
مرحله هشتم
وقتی که سس به جوش آمد ، کبابها را داخل آن قرار بدید و اجازه بدید تا 15 الی 20 دقیقه با حرارت ملایم کبابها پخته شوند. بعد از اینکه کبابها پخت ، اونها را از داخل ماهیتابه خارج کنید و با برنج یا نان سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ به شما پیشنهاد میکنیم که این غذا را حتماً با برنج دم کرده سرو کنید و در کنار آن چند عدد گوجه و فلفل قلمی هم سرخ کنید.
◉ طعم اصلی این شامی به خاطر وجود هویج یا زردک کمی شیرین هست ، با توجه به ذائقه خود میتوانید سرکه رو کم یا زیاد کنید.
◉ توجه کنید که سرکه این غذا حتماً باید قرمز باشد و به هیچ عنوان از سرکه سفید استفاده نکنید.