طرز تهیه خورش دختر لوس خوشمزه و سنتی بدون گوشت
سلام به همراهان سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک خورش گیلانی رو آوردیم که هم میتونید با نان و هم با برنج اون رو سرو کنید ، آموزش امروز طرز تهیه خورش دختر لوس هست ؛ اگر دنبال غذایی هستید که نیاز به گوشت نداشته باشه و فوری آماده بشه با ما همراه باشید .
طرز تهیه خورش دختر لوس
مواد لازم برای 3 الی 5 نفر
⫸ بادمجان 5 عدد
⫸ گوجه 3 عدد
⫸ سیر 4 حبه
⫸ گردو 100 گرم
⫸ رب انار ترش 1 قاشق غذاخوری
⫸ سبزی معطر چوچاق ( در صورت نبود گشنیز ، جعفری و نعنا استفاده کنید )
⫸ نمک ، فلفل ، زردچوبه و گلپر به مقدار لازم
⫸ آبغوره به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کویی آش یا آش کدو حلوایی گیلانی برای سرماخوردگی
مرحله اول
ابتدا بادمجان ها را بشورید و روی حرارت آنها را کباب کنید سپس آنها را پوست بگیرید و به صورت ساتوری آنها را کاملاً خرد کنید ، 3 عدد گوجه را روی حرارت گاز قرار بدید تا کبابی بشه بعد اون ها رو پوست بگیرید و ساطوری خرد کنید و کنار بزارید .
مرحله دوم
بعد از اینکه بادمجان و گوجه را ساطوری کردید سیرها را پوست بگیرید و خرد کنید و داخل یک ماهیتابه به همراه روغن بریزید و تفت بدید و سپس گردوی آسیاب شده را به آن اضافه کنید و یک مقدار تفت بدید تا خامی آن گرفته شود .
مرحله سوم
سبزی معطر رو اضافه کنید به آن زردچوبه بزنید و خوب تفت بدید سپس رب انار ترش را اضافه کنید و مخلوط کنید و در آخر بادمجان کبابی ساطوری شده را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید .
مرحله چهارم
بعد از اینکه بادمجان و گردو خوب باهم تفت خوردن گوجه کبابی ساطوری شده را به آن اضافه کند و با هم مخلوط کنید سپس در ماهیتابه رو بزارید تا همه مواد خوب جا بیفته و مخلوط شود .
مرحله پنجم
در آخر به آن ادویه ها را اضافه کنید و مخلوط کنید برای چاشنی به آن آبغوره را اضافه کنید و مخلوط کنید در آخر نصف استکان آب به آن اضافه کنید و در ماهیتابه را ببندید و 30 الی 45 دقیقه اجازه بدید تا خورش جا بیفته ؛ نوش جان
نکات مهم :
🚩 برای اینکه پوست بادمجون کبابی ها را راحت تر بگیرید بعد از کبابی کردن روی آن را کاملا با کیسه فریزر بپوشانید کمی به آن اجازه دهید وقتی خنک شد به راحتی پوست آن را جدا کنید همچنین میتوانید کمی هم دست خود را خیس کنید تا پوست بادمجان ها راحت تر جدا شود .
🚩 اگر به سبزی تازه دسترسی دارید بهتره از سبزی تازه استفاده کنید در صورت نبود سبزی تازه از سبزی خشک استفاده کنید .