طرز تهیه کویی آش یا آش کدو حلوایی گیلانی برای سرماخوردگی

طرز تهیه کویی آش یا آش کدو حلوایی گیلانی برای سرماخوردگیسلام به آشپزان هنرمند سایت آشپزم امروز براتون آموزش پخت یک آش مقوی ازشهر گیلان رو آوردیم ، این آش خوشمزه به راحتی درست میشه و میتونید اون رو به عنوان پیش غذا استفاده کنید و برای سرماخوردگی و در فصل سرما بسیار مفید است ؛ آموزش امروز طرز تهیه کویی آش گیلانی هست .
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 45 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه کویی آش گیلانی

مواد لازم برای 3 الی 5 نفر

برنج نیم دانه 1 لیوان

کدو حلوایی 4 لیوان

آب 3 لیوان

شیر 3 لیوان

شکر 2 لیوان

دارچین و نمک به مقدار لازم


مرحله اول

ابتدا 1 عدد کدو رو پوست بگیرید و داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید ، 3 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و بزارید تا کدوها کاملا بپزه در این فاصله 1 لیوان برنج نیم دانه رو داخل قابلمه بریزید به آن 2 تا 3 لیوان آب اضافه کنید و روی حرارت قرار بدید تا وقتی که برنج بپزه و نرم شود .


مرحله دوم

کدو های پخته شده رو داخل یک ظرف خوب پوره‌ کنید ، حالا به برنج شیر رو اضافه کنید و هم بزنید بعد از اینکه شیر رو اضافه کردید پوره کدو رو به برنج اضافه کنید و هم بزنید .


مرحله سوم

مقدار خیلی کم نمک رو اضافه کنید و هم بزنید سپس دارچین رو اضافه کنید بعد از اینکه مواد رو خوب باهم مخلوط کردید شکر رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید و در قابلمه رو بزارید تا این آش خوب بپزه و جا بیوفته ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.