طرز تهیه کویی آش یا آش کدو حلوایی گیلانی برای سرماخوردگی
سلام به آشپزان هنرمند سایت آشپزم امروز براتون آموزش پخت یک آش مقوی ازشهر گیلان رو آوردیم ، این آش خوشمزه به راحتی درست میشه و میتونید اون رو به عنوان پیش غذا استفاده کنید و برای سرماخوردگی و در فصل سرما بسیار مفید است ؛ آموزش امروز طرز تهیه کویی آش گیلانی هست .
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه کویی آش گیلانی
مواد لازم برای 3 الی 5 نفر
⫸ برنج نیم دانه 1 لیوان
⫸ کدو حلوایی 4 لیوان
⫸ آب 3 لیوان
⫸ شیر 3 لیوان
⫸ شکر 2 لیوان
⫸ دارچین و نمک به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه شاه کوکو گیلانی با گردو به روش گیلانی و خوشمزه
مرحله اول
ابتدا 1 عدد کدو رو پوست بگیرید و داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید ، 3 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و بزارید تا کدوها کاملا بپزه در این فاصله 1 لیوان برنج نیم دانه رو داخل قابلمه بریزید به آن 2 تا 3 لیوان آب اضافه کنید و روی حرارت قرار بدید تا وقتی که برنج بپزه و نرم شود .
مرحله دوم
کدو های پخته شده رو داخل یک ظرف خوب پوره کنید ، حالا به برنج شیر رو اضافه کنید و هم بزنید بعد از اینکه شیر رو اضافه کردید پوره کدو رو به برنج اضافه کنید و هم بزنید .
مرحله سوم
مقدار خیلی کم نمک رو اضافه کنید و هم بزنید سپس دارچین رو اضافه کنید بعد از اینکه مواد رو خوب باهم مخلوط کردید شکر رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید و در قابلمه رو بزارید تا این آش خوب بپزه و جا بیوفته ؛ نوش جان