طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی خوشمزه و مجلسی
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی رو آوردیم ؛ یک خورش خوشمزه کردی با طعمی جدید که مطمعنا با امتحان کردن اون عاشقش میشید ، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی
مواد لازم برای 3 الی 5 نفر
⫸ گوشت گوسفندی 200 گرم
⫸ خلال بادام 80 گرم
⫸ زرشک 3 قاشق غذاخوری
⫸ لیمو عمانی 2 عدد
⫸ چوب دارچین 1 عدد
⫸ زعفران 2 قاشق غذاخوری
⫸ گلاب به میزان لازم
⫸ زردچوبه فلفل سیاه به مقدار لازم
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ رب3 قاشق غذاخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه خورش لوبیا سفید ارومیه مجلسی با گوشت
مرحله اول
در مرحله اول ۸۰ گرم خلال بادام و ۳ قاشق غذاخوری زرشک رو داخل ظرف های جدا بریزید و خلال بادام رو با گلاب و زرشک رو با آب خیس کنید. حالا ۱ عدد پیاز رو پوست بگیرید و بشورید سپس به صورت نگینی اون رو خرد کنید.
مرحله دوم
داخل قابلمه مقداری روغن حیوانی بریزید و بعد روی حرارت قرار بدید تا روغن حیوانی داخل قابلمه آب بشه سپس پیاز رو به آن اضافه کنید و تفت بدید تا پیاز سرخ و سبک بشه.
مرحله سوم
وقتی که پیاز سبک شد به آن ۱ قاشق غذاخوری زردچوبه اضافه کنید و اجازه بدید تا کاملا سرخ بشه وقتی که سرخ شد به آن ۲۰۰ گرم گوشت رو اضافه کنید و کمی تفت بدید و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه اضافه کنید و کمی تفت بدید.
مرحله چهارم
۳ قاشق غذاخوری رب و ۲ عدد لیمو عمانی و ۱ عدد چوب دارچین رو به مواد اضافه کنید تفت بدید تا وقتی که رب کاملا سرخ بشه. وقتی که رب سرخ شد به خورش ۴ پیمانه آب رو اضافه کنید و بزارید تا خورش جا بیفته.
مرحله پنجم
خلال بادام رو آبکش کنید و داخل روغن حیوانی اون رو تفت بدید و بعد زرشک رو به همراه ۲ قاشق غذاخوری زعفران به آن اضافه کنید و تفت بدید و نیم ساعت آخر به خورش اضافه کنید و بزارید جا بیفته ؛ نوش جان