طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی خوشمزه و مجلسیسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی رو آوردیم ؛ یک خورش خوشمزه کردی با طعمی جدید که مطمعنا با امتحان کردن اون عاشقش میشید ، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 8/10
زمان پخت: 180 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی

مواد لازم برای 3 الی 5 نفر

گوشت گوسفندی 200 گرم

خلال بادام 80 گرم

زرشک 3 قاشق غذاخوری

لیمو عمانی 2 عدد

چوب دارچین 1 عدد

زعفران 2 قاشق غذاخوری

گلاب به میزان لازم

زردچوبه فلفل سیاه به مقدار لازم

پیاز 1 عدد

رب3 قاشق غذاخوری


مرحله اول

در مرحله اول ۸۰ گرم خلال بادام و ۳ قاشق غذاخوری زرشک رو داخل ظرف های جدا بریزید و خلال بادام رو با گلاب و زرشک رو با آب خیس کنید. حالا ۱ عدد پیاز رو پوست بگیرید و بشورید سپس به صورت نگینی اون رو خرد کنید.


مرحله دوم

داخل قابلمه مقداری روغن حیوانی بریزید و بعد روی حرارت قرار بدید تا روغن حیوانی داخل قابلمه آب بشه سپس پیاز رو به آن اضافه کنید و تفت بدید تا پیاز سرخ و سبک بشه.


مرحله سوم

وقتی که پیاز سبک شد به آن ۱ قاشق غذاخوری زردچوبه اضافه کنید و اجازه بدید تا کاملا سرخ بشه وقتی که سرخ شد به آن ۲۰۰ گرم گوشت رو اضافه کنید و کمی تفت بدید و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه اضافه کنید و کمی تفت بدید.


مرحله چهارم

۳ قاشق غذاخوری رب و ۲ عدد لیمو عمانی و ۱ عدد چوب دارچین رو به مواد اضافه کنید تفت بدید تا وقتی که رب کاملا سرخ بشه. وقتی که رب سرخ شد به خورش ۴ پیمانه آب رو اضافه کنید و بزارید تا خورش جا بیفته.


مرحله پنجم

خلال بادام رو آبکش کنید و داخل روغن حیوانی اون رو تفت بدید و بعد زرشک رو به همراه ۲ قاشق غذاخوری زعفران به آن اضافه کنید و تفت بدید و نیم ساعت آخر به خورش اضافه کنید و بزارید جا بیفته ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.