طرز تهیه خورش ماست بزه مازندرانی با گوشت

طرز تهیه خورش ماست بزه مازندرانی با گوشتسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه خورش ماست بزه + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 120 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

طرز تهیه خورش ماست بزه

مواد لازم برای 8 نفر

گوشت 1 کیلو

ماست‏ 1 کیلو

تخم مرغ 1 عدد

آرد 2 قاشق سوپخوری

پیاز 2 عدد

سیر 4 حبه

نمک ، فلفل سیاه و زرد چوبه به مقدار لازم

روغن به مقدار لازم

سبزی (تره، جعفری، گشنیز، شنبلیله، شوید، اسفناج و نعنا) 1 کیلو


مرحله اول

برای درست کردن این خورشت شمالی خوشمزه ، ابتدا پیاز رو پوست بگیرید و بعد اون رو به صورت نگینی خرد کنید. سپس داخل یک قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، پیاز را درون آن بریزید تفت بدید تا جایی که سبک شود.


مرحله دوم

گوشت رو به آن اضافه کنید و تفت بدید تا جایی که رنگ گوشت عوض شود. بعد مقداری آب به گوشت اضافه کنید و در قابلمه رو بذارید ، زمان بدید تا گوشت نیم‌پز شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و کنار بذارید تا خنک شود.


مرحله سوم

سیر را پوست بگیرید ، بشورید و بعد اون‌ها را به صورت خیلی ریز و ساطوری خرد کنید. بعد داخل یک قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، پیاز را به همراه نصف گشنیز و نعنا درون روغن بریزید.


مرحله چهارم

مواد را کمی تفت بدید تا بوی خامی سبزی‌ها و سیر به صورت کامل از بین برود. وقتی که سیر سرخ شد ، گوشت خنک شده را به آن اضافه کنید و زمان بدید تا گوشت بپزد.


مرحله پنجم

داخل یک ظرف دیگر مقداری ماست بریزید و روی آن تخم مرغ‌ را بشکنید. سپس به آن نمک ، فلفل ، زردچوبه و آرد رو اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید ، تا مواد به صورت یک دست مخلوط شود.


مرحله ششم

وقتی که گوشت پخت ، ترکیب ماست را به آن اضافه کنید ، مدام هم بزنید و زمان بدید تا مواد به جوش بیاید. وقتی که مواد به جوش آمد ، باقی سبزی‌های خرد شده را به آن اضافه کنید و در ظرف را بذارید تا زمانی که غذا جا بیفتد و آماده شود. بعد اون را از روی حرارت بردارید و به همراه برنج سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
افزودن تخم مرغ مانع بریده شدن ماست می‌شود ، به این دلیل به هیچ عنوان اون رو حذف نکنید.
اگر طعم سیر تازه را دوست دارید ، می‌توانید از مقدار سیر بیشتری استفاده کنید.
برای اینکه مزه محلی و اصیل این خورش رو بچشید ، به شما پیشنهاد می‌کنیم که از ماست چکیده محلی استفاده کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.