طرز تهیه خورش ترش واش گیلانی خوشمزه با مرغ و بادمجان
آشپزان خوش سلیقه سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک غذای خوشمزه گیلانی هست که مثل تمام غذاهای گیلانی عاشق اون میشید ، آموزش امروز طرز تهیه خورش ترش واش گیلانی هست .
ترش واش نوعی سبزی گیلانی است که در این استان در فصول خاص رشد میکند ، به این سبزی بویا یا ترشک نیز گفته میشود که در فصل رشد این سبزی میتوانید این غذای جذاب را تهیه و سرو کنید .
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه خورش ترش واش گیلانی
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ مرغ 500 گرم
⫸ بادمجان 4 عدد
⫸ گوجه فرنگی 4 عدد
⫸ رب آلوچه یا رب انار 1 قاشق مرباخوری
⫸ آبغوره نصف فنجان
⫸ سیر 2 حبه
⫸ سبزی ( گشنیز ، چوچاق ، ترشك ، سیر ، نعنا ، برگ چغندر ، كوتكوتو ، ترش واش ) به مقدار لازم
⫸ نمک ، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه مرغ لونگی گیلانی راحت و مجلسی بدون فر
مرحله اول
در مرحله اول روغن داخل قابلمه بریزید و مرغ ها را داخل آن تفت بدید تا کاملا طلایی بشه سبزی ترش واش محلی را داخل قابلمه بریزید و اجازه بدید تا سرخ شده و رنگ آن عوض بشه سپس 2 حبه سیر را رنده کنید و به همراه ادویه ها به سبزی اضافه کنید و کاملا سبزی را هم بزنید تا مزه ها به خورد هم بروند .
مرحله دوم
مرغی که جدا سرخ کردید را به مواد اضافه کنید و کمی تفت بدید تا وقتی که مرغ هم با مواد مخلوط بشه حالا آب جوش را به قابلمه اضافه کنید تا وقتی که روی مواد رو بگیره ، کمی رب آلوچه یا رب انار رو به همراه آبغوره اضافه کنید و بعد در قابلمه رو بذارید و اجازه بدید مواد روی حرارت کم بجوشد .
مرحله سوم
داخل یک ماهیتابه کمی روغن بریزید و بعد گوجه ها را بشویید و به صورت دایره ای آنها را برش بزنید سپس گوجه ها رو داخل آن سرخ کنید و 5 دقیقه قبل از سرو غذا به خورش اضافه کنید .
مرحله چهارم
اگر دوست دارید میتونید بادمجان ها را هم سرخ کنید و بعد به مواد اضافه کنید تا در حد 1 الی 2 دقیقه در خورشت بماند تا کمی نرم شود ؛ نوش جان
نکات مهم :
این غذا به دلیل داشتن سبزی های محلی بسیار لذیذ و اشتهاآور است .
اگر بادمجان ها له نشدند خورش را هم بزنید تا بادمجان ها له شوند .
اگر سبزی های مخصوص این غذا را در دسترس نداشتید میتوانید از سبزی قرمه با اسفناج یا برگ چغندر استفاده کنید .