طرز تهیه خورش ترش واش گیلانی خوشمزه با مرغ و بادمجان

طرز تهیه خورش ترش واش گیلانی خوشمزه با مرغ و بادمجانآشپزان خوش سلیقه سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک غذای خوشمزه گیلانی هست که مثل تمام غذاهای گیلانی عاشق اون میشید ، آموزش امروز طرز تهیه خورش ترش واش گیلانی هست .
ترش واش نوعی سبزی گیلانی است که در این استان در فصول خاص رشد میکند ، به این سبزی بویا یا ترشک نیز گفته میشود که در فصل رشد این سبزی میتوانید این غذای جذاب را تهیه و سرو کنید .
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 80 دقیقه

طرز تهیه خورش ترش واش گیلانی

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

⫸ مرغ 500 گرم

⫸ بادمجان 4 عدد

⫸ گوجه فرنگی 4 عدد

رب آلوچه یا رب انار 1 قاشق مرباخوری

⫸ آبغوره نصف فنجان

⫸ سیر 2 حبه

⫸ سبزی ( گشنیز ، چوچاق ، ترشك ، سیر ، نعنا ، برگ چغندر ، كوتكوتو ، ترش واش ) به مقدار لازم

⫸ نمک ، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم


مرحله اول

در مرحله اول روغن داخل قابلمه بریزید و مرغ ها را داخل آن تفت بدید تا کاملا طلایی بشه سبزی ترش واش محلی را داخل قابلمه بریزید و اجازه بدید تا سرخ شده و رنگ آن عوض بشه سپس 2 حبه سیر را رنده کنید و به همراه ادویه ها به سبزی اضافه کنید و کاملا سبزی را هم بزنید تا مزه ها به خورد هم بروند .


مرحله دوم

مرغی که جدا سرخ کردید را به مواد اضافه کنید و کمی تفت بدید تا وقتی که مرغ هم با مواد مخلوط بشه حالا آب جوش را به قابلمه اضافه کنید تا وقتی که روی مواد رو بگیره ، کمی رب آلوچه یا رب انار رو به همراه آبغوره اضافه کنید و بعد در قابلمه رو بذارید و اجازه بدید مواد روی حرارت کم بجوشد .


مرحله سوم

داخل یک ماهیتابه کمی روغن بریزید و بعد گوجه ها را بشویید و به صورت دایره ای آنها را برش بزنید سپس گوجه ها رو داخل آن سرخ کنید و 5 دقیقه قبل از سرو غذا به خورش اضافه کنید .


مرحله چهارم

اگر دوست دارید میتونید بادمجان ها را هم سرخ کنید و بعد به مواد اضافه کنید تا در حد 1 الی 2 دقیقه در خورشت بماند تا کمی نرم شود ؛ نوش جان


نکات مهم :

📌 این غذا به دلیل داشتن سبزی های محلی بسیار لذیذ و اشتهاآور است .

📌 اگر بادمجان ها له نشدند خورش را هم بزنید تا بادمجان ها له شوند .

📌 اگر سبزی های مخصوص این غذا را در دسترس نداشتید میتوانید از سبزی قرمه با اسفناج یا برگ چغندر استفاده کنید .

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.