طرز تهیه کوفته قمی بدون آرد نخودچی
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک غذای خوشمزه قمی رو آوردیم که خیلی راحت درست میشه. آموزش امروز طرز تهیه کوفته قمی هست. با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه کوفته قمی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ گوشت بدون چربی 240 گرم
⫸ نخود 250 گرم
⫸ پیاز کوچک 1 عدد
⫸ سبزی معطر خشک 2 قاشق غذاخوری
⫸ زردچوبه 1 قاشق غذاخوری
⫸ نمک به مقدار لازم
مواد لازم برای سس کوفته
⫸ پیاز 1 عدد بزرگ
⫸ زردچوبه 1 قاشق مرباخوری
⫸ رب گوجه 5 قاشق غذاخوری
⫸ نمک و فلفل به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کوفته دمی اصل کردستان با سس مخصوص
مرحله اول
برای درست کردن این کوفته قمی ابتدا ۲۴۰ گرم گوشت بدون چربی رو دوبار چرخ کنید حالا یک عدد پیاز کوچک رو پوست بگیرید و بشورید بعد آن را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید و به همراه گوشت چرخ کنید.
مرحله دوم
حالا ۲۵۰ گرم نخود که از شب قبل آن را خیس کردید راهم دو بار چرخ کنید و به مواد گوشتی اضافه کنید سپس سبزی معطر و زردچوبه و نمک رو اضافه کنید و آنها را خوب با هم به مدت ۱۰ دقیقه ورز بدید در حین ورز دادن مدام دستتون و خیس کنید تا مواد نرم بشه حالا مواد گوشتی رو کنار بذارید.
مرحله سوم
برای درست کردن سس کوفته ابتدا یک عدد پیاز و بزرگ را پوست بگیرید و بشویید سپس آن را به صورت نگینی و ریز خرد کنید حالا داخل ماهی تابه مقداری روغن بریزید بعد وقتی که روغن داغ شد پیاز رو به اون اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که سرخ بشه.
مرحله چهارم
وقتی که پیاز کمی طلایی شد به آن یک قاشق مرباخوری زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و مجدد تفت بدید حالا ۵ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و به آن اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که بوی خامی رب گرفته بشه حالا آب و به آن اضافه کنید و در ظرف رو بذارید تا وقتی که به جوش بیاد.
مرحله پنجم
برای درست کردن کوفته ها دستهاتون رو کمی خیس کنید مقداری از مواد بردارید و آن را داخل دستتون گرد کنید حالا کوفته ها رو دونه دونه داخل سس بندازید بعد در قابلمه را بگذارید و به مدت ۲ ساعت به آن اجازه بدید تا بپزه نوش جان