طرز تهیه کتلت ساندویچی لنگرودی با نان بربری

طرز تهیه کتلت ساندویچی لنگرودی با نان بربریسلام به آشپزان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک کتلت خوشمزه لنگرودی رو آوردیم که طرفدار های زیادی داره و طعم اون با تمام کتلت هایی که تا الان امتحان کردید فرق داره ، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 8/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه کتلت ساندویچی لنگرودی

مواد لازم برای 4 الی 6 نفر

نان بربری 1/5 عدد

گوشت گوسفند 600 گرم

گوشت گوساله 200 گرم

پیاز 1 عدد

سیر 10 حبه

آرد نخودچی 1 لیوان

تخم مرغ 1 عدد

پودر سوخاری 2 قاشق غذاخوری

نمک،فلفل سیاه،پاپریکا،آویشن،زرد چوبه،پودر سیر،ادویه کاری،ادویه گوشت از هر کدام 1 قاشق چایخوری


مرحله اول

در ابتدا یک و نیم نان بربری رو خرد کنید و داخل یک ظرف بریزید و با یک لیوان آب اون رو خیس کنید ، حالا پیاز و سیر رو پوست بگیرید و پیاز رو به صورت درشت خرد کنید و به همراه گوشت گوسفندی و گوشت گوساله خوب چرخ کنید.


مرحله دوم

نان بربری رو هم به همراه بقیه مواد چرخ کنید ، به مواد چرخ شده یک عدد تخم مرغ ، پودر سوخاری، آرد نخودچی و ادویه ها که شامل نمک ، فلفل سیاه ، پاپریکا ، آویشن ، زرد چوبه ، پودر سیر ، ادویه کاری ، ادویه گوشت هست رو اضافه کنید و در حد ترکیب شدن مواد اونها رو باهم مخلوط کنید.


مرحله سوم

مواد رو یک بار دیگر با چرخ گوشت چرخ کنید تا کاملا مواد به خرد هم بره و منسجم بشه ، کف سینی کمی پودر سوخاری بریزید و از مواد به اندازه دلخواه بردارید و داخل دست شکل بدید بعد داخل پودر سوخاری بغلتانید.


مرحله چهارم

داخل ظرف کاغذ روغنی قرار بدید بعد کتلت ها رو روی اون بچینید و داخل فریزر قرار بدید. میتونید این مواد رو به مدت ۳ ماه نگه دارید ؛ بعد اون اون داخل روغن کم سرخ کنید و میل کنید‌ ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.