طرز تهیه کتلت ساندویچی لنگرودی با نان بربری
سلام به آشپزان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک کتلت خوشمزه لنگرودی رو آوردیم که طرفدار های زیادی داره و طعم اون با تمام کتلت هایی که تا الان امتحان کردید فرق داره ، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه کتلت ساندویچی لنگرودی
مواد لازم برای 4 الی 6 نفر
⫸ نان بربری 1/5 عدد
⫸ گوشت گوسفند 600 گرم
⫸ گوشت گوساله 200 گرم
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ سیر 10 حبه
⫸ آرد نخودچی 1 لیوان
⫸ تخم مرغ 1 عدد
⫸ پودر سوخاری 2 قاشق غذاخوری
⫸ نمک،فلفل سیاه،پاپریکا،آویشن،زرد چوبه،پودر سیر،ادویه کاری،ادویه گوشت از هر کدام 1 قاشق چایخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه ساندویچ کتلت بازاری به روش شیرازی
مرحله اول
در ابتدا یک و نیم نان بربری رو خرد کنید و داخل یک ظرف بریزید و با یک لیوان آب اون رو خیس کنید ، حالا پیاز و سیر رو پوست بگیرید و پیاز رو به صورت درشت خرد کنید و به همراه گوشت گوسفندی و گوشت گوساله خوب چرخ کنید.
مرحله دوم
نان بربری رو هم به همراه بقیه مواد چرخ کنید ، به مواد چرخ شده یک عدد تخم مرغ ، پودر سوخاری، آرد نخودچی و ادویه ها که شامل نمک ، فلفل سیاه ، پاپریکا ، آویشن ، زرد چوبه ، پودر سیر ، ادویه کاری ، ادویه گوشت هست رو اضافه کنید و در حد ترکیب شدن مواد اونها رو باهم مخلوط کنید.
مرحله سوم
مواد رو یک بار دیگر با چرخ گوشت چرخ کنید تا کاملا مواد به خرد هم بره و منسجم بشه ، کف سینی کمی پودر سوخاری بریزید و از مواد به اندازه دلخواه بردارید و داخل دست شکل بدید بعد داخل پودر سوخاری بغلتانید.
مرحله چهارم
داخل ظرف کاغذ روغنی قرار بدید بعد کتلت ها رو روی اون بچینید و داخل فریزر قرار بدید. میتونید این مواد رو به مدت ۳ ماه نگه دارید ؛ بعد اون اون داخل روغن کم سرخ کنید و میل کنید ؛ نوش جان