طرز تهیه کتلت لپه تبریزی ترد و خوشمزه با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه کتلت لپه تبریزی ترد و خوشمزه با گوشت چرخ کردههمراهان محترم سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک کتلت خیلی خوشمزه و متفاوت رو آوردیم که عاشق طعم اون میشید ، آموزش امروز طرز تهیه کتلت لپه تبریزی هست .
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

طرز تهیه کتلت لپه

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

⫸ لپه 160 گرم حدودا 1 پیمانه

⫸ سیب زمینی 1 عدد

⫸ پیاز 1 عدد

⫸ گوشت چرخ کرده 150 گرم

⫸ تخم مرغ 1 عدد

⫸ سبزی معطر 2 قاشق غذاخوری ( میتوانید از نعنا و جعفری استفاده کنید )

⫸ آرد نخودچی 2 قاشق غذاخوری

⫸ پودرسوخاری 3 قاشق غذاخوری

⫸ پودر سیر یا سیر ، پاپریکا ، آویشن ، زردچوبه و نمک به مقدار لازم


مرحله اول

ابتدا لپه ای رو که از چند ساعت قبل خیس کردید و آب اون رو چندبار عوض کردید با کمی آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید تا بپزه ، 1 عدد سیب زمینی رو هم بشورید و به همراه آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید تا سیب زمینی آب پز شود .


مرحله دوم

وقتی لپه پخت اون رو آبکش کنید و کنار بگذارید سپس سیب زمینی رو هم از آب خارج کنید و زیر آب سرد بگیرید تا خنک بشه بعد اون رو پوست بگیرید و به همراه لپه و پیاز که اون رو پوست گرفتید و گوشت چرخ کرده داخل غذاساز بریزید و اونهارو خوب باهم مخلوط کنید .


مرحله سوم

اگر غذاساز ندارید میتونید از گوشتکوب یا رنده استفاده کنید‌ و اگه از رنده استفاده کردید آب پیاز رو حتما بگیرید‌ ، مواد پوره شده رو داخل یک کاسه بریزید و به آن تخم مرغ ، سبزی معطر ، آرد سوخاری ، آرد نخودچی و ادویه هارو اضافه کنید و اونهارو خوب باهم مخلوط کنید .


مرحله چهارم

بعد از اینکه مواد خوب مخلوط شد اونهارو به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار بدید‌ .


مرحله پنجم

مواد کتلت رو از یخچال خارج کنید و بعد دست های خود را با کمی آب خیس کنید و از مواد کتلت بردارید و اون رو به شکل دلخواهتون در بیارید‌ بعد داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و کتلت هارو داخل آن سرخ کنید‌ بعد از سرخ شدن اونهارو از روغن خارج کنید و روی دستمال روغن گیر قرار بدید تا روغن اضافی آن گرفته شود ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.