طرز تهیه کتلت لپه تبریزی ترد و خوشمزه با گوشت چرخ کرده
همراهان محترم سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک کتلت خیلی خوشمزه و متفاوت رو آوردیم که عاشق طعم اون میشید ، آموزش امروز طرز تهیه کتلت لپه تبریزی هست .
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه کتلت لپه
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ لپه 160 گرم حدودا 1 پیمانه
⫸ سیب زمینی 1 عدد
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ گوشت چرخ کرده 150 گرم
⫸ تخم مرغ 1 عدد
⫸ سبزی معطر 2 قاشق غذاخوری ( میتوانید از نعنا و جعفری استفاده کنید )
⫸ آرد نخودچی 2 قاشق غذاخوری
⫸ پودرسوخاری 3 قاشق غذاخوری
⫸ پودر سیر یا سیر ، پاپریکا ، آویشن ، زردچوبه و نمک به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کتلت بادمجان با گوشت چرخ کرده لذیذ و مقوی
مرحله اول
ابتدا لپه ای رو که از چند ساعت قبل خیس کردید و آب اون رو چندبار عوض کردید با کمی آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید تا بپزه ، 1 عدد سیب زمینی رو هم بشورید و به همراه آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید تا سیب زمینی آب پز شود .
مرحله دوم
وقتی لپه پخت اون رو آبکش کنید و کنار بگذارید سپس سیب زمینی رو هم از آب خارج کنید و زیر آب سرد بگیرید تا خنک بشه بعد اون رو پوست بگیرید و به همراه لپه و پیاز که اون رو پوست گرفتید و گوشت چرخ کرده داخل غذاساز بریزید و اونهارو خوب باهم مخلوط کنید .
مرحله سوم
اگر غذاساز ندارید میتونید از گوشتکوب یا رنده استفاده کنید و اگه از رنده استفاده کردید آب پیاز رو حتما بگیرید ، مواد پوره شده رو داخل یک کاسه بریزید و به آن تخم مرغ ، سبزی معطر ، آرد سوخاری ، آرد نخودچی و ادویه هارو اضافه کنید و اونهارو خوب باهم مخلوط کنید .
مرحله چهارم
بعد از اینکه مواد خوب مخلوط شد اونهارو به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار بدید .
مرحله پنجم
مواد کتلت رو از یخچال خارج کنید و بعد دست های خود را با کمی آب خیس کنید و از مواد کتلت بردارید و اون رو به شکل دلخواهتون در بیارید بعد داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و کتلت هارو داخل آن سرخ کنید بعد از سرخ شدن اونهارو از روغن خارج کنید و روی دستمال روغن گیر قرار بدید تا روغن اضافی آن گرفته شود ؛ نوش جان