طرز تهیه لوه کباب مازندرانی با رب انار لذیذ و مجلسی

طرز تهیه لوه کباب مازندرانی با رب انار لذیذ و مجلسیسلام به مخاطبین عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک غذای مازندرانی رو آوردیم که اصالت و قدمت زیادی داره و با یکبار خوردن عاشق اون میشید ، آموزش امروز طرز تهیه لوه کباب یا لبی کباب مازندرانی هست ؛ با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 8/10
زمان پخت: 240 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه لوه کباب مازندرانی

مواد لازم برای 4 الی 6 نفر

گوشت نیم کیلو

پیاز 4 عدد

زردچوبه 2 قاشق چایخوری

فلفل 1 قاشق چایخوری

کاری نصف قاشق چایخوری

زیره 1 قاشق چایخوری

زعفران 2 قاشق غذاخوری

رب انار 1 نصف قاشق چایخوری

رب گوجه نصف قاشق چایخوری


مرحله اول

در مرحله اول دو عدد پیاز را پوست بگیرید و بشورید و آن را به صورت خلالی خرد کنید حالا داخل قابلمه موردنظرتون یک بشقاب یا درب قابلمه قرار بدید و پیاز را داخل بشقاب بریزید بعد گوشت ها رو روی پیاز بچینید.


مرحله دوم

بعد ادویه ها که شامل زردچوبه فلفل سیاه و پودر کاری و زیره هست روی گوشت بریزید حالا مجدد مابقی پیاز رو روی گوشت بریزید بعد یک لیوان آب داخل قابلمه بریزید ، در قابلمه را دم کنی بپیچید آن را روی حرارت ملایم قرار بدید تا گوشت به مدت ۴ ساعت با بخار آب بپزه.


مرحله سوم

بعد از ۴ ساعت پیاز های زیر را از گوشت جدا کنید ؛ حالا ۲ عدد پیاز دیگر را پوست بگیرید و بشورید به صورت نگینی اون رو خرد کنید ، داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید.


مرحله چهارم

وقتی که روغن داغ شد پیاز رو به اون اضافه کنید و کمی که پیاز تفت خورد مقداری به اون زردچوبه بزنید تا خوش رنگ تر بشه وقتی که پیاز کمی طلایی شد نصف قاشق چای خوری رب انار و نصف قاشق چایخوری رب گوجه رو به اون اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که بوی خامی رب گرفته بشه.


مرحله پنجم

وقتی که بوی خامی رب گرفته شد نمک رو به همراه پودر کاری و زیره را اضافه کنید و اونها رو تفت بدید سپس ۲ قاشق غذاخوری زعفران رو به پیاز اضافه کنید و مجددا تفت بدید ، نصف پیمانه آب جوش رو به سس اضافه کنید تا سس کمی رقیق بشه ، این سس را در ۲۰ دقیقه آخر پخت گوشت به آن اضافه کنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.