طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی با لوبیا چشم بلبلی و مرغ مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی با لوبیا چشم بلبلی و مرغ مجلسی و خوشمزهسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 40 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی

مواد لازم برای 4 نفر

لوبیا چشم بلبلی 2 پیمانه

شوید خشک 1 پیمانه

برنج 3 پیمانه

زعفران به مقدار لازم

مرغ 3 تکه

پیاز 2 عدد

برگ بو 2 عدد

نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

عصاره مرغ 1 عدد


مرحله اول

درست کردن این لوبیا پلو خوشمزه شیرازی ، ابتدا یک عدد پیاز را پوست بگیرید ، بشورید و بعد اون رو به صورت خلالی خرد کنید. سپس پیازهای خرد شده را داخل قابلمه بریزید و مرغ‌ها را روی آن قرار بدید.


مرحله دوم

مقداری زردچوبه ، فلفل سیاه ، نمک و 1 عدد عصاره مرغ روی مواد داخل قابلمه بریزید. سپس در قابلمه رو بذارید و آن را روی حرارت ملایم قرار بدید تا مرغ‌ها بپزد.


مرحله سوم

فقط حواستان باشد که وقتی پیازهای مرغ آب انداخت ، به آن مقداری زعفران اضافه کنید و بعد اجازه بدید تا کامل بپزد. سپس وقتی که مرغ‌ها پخت ، اون‌ها را از داخل پیاز خارج کنید و کنار بذارید.


مرحله چهارم

2 پیمانه لوبیا چشم بلبلی که از قبل به مدت 2 ساعت خیس خورده است ، داخل یک قابلمه بریزید و روی آن مقداری آب بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار بدید و یک ساعت زمان بدید تا لوبیاها هم پخته شود.


مرحله پنجم

3 پیمانه برنج رو داخل یک ظرف بریزید و به اندازه یک بند انگشت تا روی برنج آب بریزید. مقداری زردچوبه و نمک و روغن به آن اضافه کنید ، بعد برنج رو روی حرارت ملایم قرار بدید و زمان بدید تا آب آن کشیده شود. وقتی که آب برنج کشیده شد ، آن را آبکش کنید و کنار بذارید.


مرحله ششم

یک عدد پیاز را پوست بگیرید ، بشورید و بعد اون رو به صورت نگینی خرد کنید. سپس داخل یک ماهیتابه مقدار روغن بریزید ، روی حرارت ملایم قرار بدید و وقتی که روغن داغ شد ، پیاز رو به آن اضافه کنید و تفت بدید تا پیاز سبک و شیشه‌ای شود.


مرحله هفتم

لوبیاهای پخته شده رو آبکش کنید و به پیاز اضافه کنید. سپس یک پیمانه شوید خشک به همراه مقداری زعفران به لوبیا چشم بلبلی‌ها اضافه کنید ، با هم ترکیب کنید و این مخلوط رو از روی حرارت بردارید. مواد قبلی رو به برنج آبکش شده اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.


مرحله هشتم

سپس داخل قابلمه ته دیگ مورد نظرتون رو بندازید ، بعد نیمی از ترکیب برنج و لوبیا رو داخل آن بریزید و سطح اون رو صاف کنید. حالا مرغ‌ها رو روی برنج قرار بدید ، باقیمانده ترکیب برنج و لوبیا رو روی آن بریزید و سطح اون رو صاف کنید.


مرحله نهم

چند سوراخ روی برنج ایجاد کنید. حالا در قابلمه رو بذارید و آن را روی حرارت ملایم قرار بدید ، تا لوبیا پلو جا بیفتد. سپس اون رو از روی حرارت بردارید و سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
در صورتی که از شوید تازه استفاده می‌کنید ، اون رو خوب بشورید و بعد به صورت ساطوری و خیلی ریز خرد کنید.
توجه کنید که آبی که لوبیاها در آن پخته شده است رو بیرون بریزید و اون رو با باقی مواد مخلوط نکنید. زیرا اگر آبی که لوبیاها در آن پخته است را با باقی مواد مخلوط کنید ، غذا تیره و بد رنگ می‌شود.
در تهیه لوبیا پلو شیرازی می‌توانید به جای استفاده از مرغ ، از گوشت قرمز و گوشت چرخ کرده هم استفاده کنید.
همچنین در صورتی که گیاهخوار هستید ، می‌توانید گوشت را کامل حذف کنید و قارچ یا سویا رو جایگزین گوشت کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.