طرز تهیه لقمه گوشتی با خمیر فوری بسیار خوشمزه

طرز تهیه لقمه گوشتی با خمیر فوری بسیار خوشمزهسلام به عزیزان سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک غذای خیلی ساده رو آوردیم که میتونید به عنوان پیش غذا یا فینگر فود اون رو استفاده کنید. آموزش امروز طرز تهیه لقمه گوشتی هست. با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 25 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه لقمه گوشتی

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

آب گرم 1 لیوان

خمیرمایه فوری 2 قاشق چایخوری

شکر2 قاشق چایخوری

تخم مرغ 1 عدد

روغن مایع 1/3 لیوان

نمک 2 قاشق چایخوری

آرد 3/5 الی 4 لیوان

کنجد به دلخواه برای تزئین

پیاز ۱ عدد

گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم

رب ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم


مرحله اول

ابتدا دو قاشق چایخوری خمیر مایه فوری رو به یک لیوان آب گرم اضافه کنید بعد دو قاشق چای خوری شکر رو روی اون بریزید را هم بزنید سپس به اون ده دقیقه اجازه بدید تا خمیر مایه به عمل بیاد.


مرحله دوم

یک عدد تخم مرغ و داخل یک ظرف بشکنید بعد به آن دو قاشق چایخوری نمک و یک سوم لیوان روغن رو اضافه کنید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید در آخر خمیر مایه به عمل آمده را اضافه کنید و مواد رو خوب با هم بزنید تا یکدست بشه.


مرحله سوم

سه و نیم الی چهار لیوان آرد رو کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که مواد منسجم بشه بعد خمیر رو با دست ورز بدید و سپس روی آن را با سلفون بکشید و به مدت یک و نیم الی دو ساعت به اون استراحت بدید.


مرحله چهارم

برای مواد میانی ابتدا یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بشویید سپس آن را به صورت نگینی خرد کنید و به همراه روغن داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید وقتی که پیاز سبک شد گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که رنگ گوشت تغییر کنه.


مرحله پنجم

وقتی که گوشت تغییر رنگ داد ادویه ها که شامل نمک فلفل و زردچوبه هست رو به همراه رب به گوشت اضافه کنید هم بزنید تا وقتی که بوی خامی رب گرفته بشه.


مرحله ششم

بعد از استراحت خمیر ، پف اون رو بگیرید بعد مجدد آن را ورز بدید حالا از خمیر چونه بگیرید و هر چونه رو باز کنید بعد از مواد میانی وسط خمیر بزارید روی اون کمی پنیر پیتزا بریزید سپس خمیر را ببندید و خمیر و گرد کنید تا شکل توپ بگیره.


مرحله هفتم

لقمه های گوشت را داخل ظرف مورد نظرتون بچینید بعد روی اون رو بپوشونید و به آن به مدت یک ربع استراحت بدهید برای رومال یک عدد زرده تخم مرغ را با چنگال باز کنید و اون رو روی خمیر رومال کنید سپس مقداری کنجد روی آن بریزید ، آن رو داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار بدید تا بپزه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.