طرز تهیه ماست کباب رستورانی ترد و خوشمزه با فیله مرغ

طرز تهیه ماست کباب رستورانی ترد و خوشمزه با فیله مرغ مخاطبین هنرمند سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک جوجه کباب خوشمزه رو آوردیم به اسم ماست کباب .
ماست کباب یکی از انواع جوجه کباب های ایرانی است که دستور متفاوتی داشته و بسیار طعم لذیذی دارد ، در این غذا فیله های مرغ با ماست ترکیب میشود که باعث ترد شدن جوجه کباب شد و در لذیذ شدن این غذا تاثیر بسزایی دارد ، این غذا خیلی راحت قابل تهیه و سرو است .
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه ماست کباب

مواد لازم برای 2 الی 3 نفر

فیله مرغ خرد شده 12 تکه

فلفل دلمه رنگی 3 عدد

پیاز 1 عدد

ماست 1/5 پیمانه

روغن زیتون 3 قاشق غذا خوری

قارچ 10 عدد

کره 30 گرم

زعفران 1 قاشق غذا خوری

اورگانو یا پونه کوهی 1 قاشق چای خوری

نمک ، فلفل سیاه ، پاپریکا ، پولبیبر و پودر سیر از هر کدام ۱ قاشق چای خوری

لیمو‌ تازه نصف 1 عدد


مرحله اول

ابتدا 1/5 پیمانه ماست رو داخل یک ظرف بریزید و به آن 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون و ادویه ها که شامل نمک ، فلفل سیاه ، پاپریکا ، پولبیبر و پودر سیر هست را اضافه کنید کمی مخلوط کنید سپس اورگانو ( پونه کوهی ) و نصف لیموی تازه رو اضافه و آنها را کاملا با هم مخلوط کنید .

مرحله دوم
فیله مرغ رو به اندازه های دلخواه تون برش بزنید و بعد به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد به خورد مرغها بره سپس ترکیب مرغ را به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید بعد از نیم ساعت فلفل های رنگی و 1 عدد پیاز را خرد کنید و به مرغ اضافه کنید و آنها را هم مخلوط کنید و به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار بدید تا کاملا طعم دار شود .

مرحله سوم
کره آب شده و زعفران رو با هم مخلوط کنید فیله های مزه دار شده را از داخل یخچال بیرون بیارید و ابتدا 1 عدد فیله مرغ و ۱ عدد فلفل دلمه رنگی یا پیاز و 1 عدد فیله مرغ رو به سیخ بزنید و این کار رو ادامه بدید تا سیخ پر بشه .

مرحله چهارم

در این مرحله قارچ رو داخل مواد مرینت بریزید و 2 الی 3 دقیقه هم بزنید بعد آنها را هم به سیخ بکشید حالا ماهیتابه را روی حرارت قرار بدید تا گرم بشه بعد مرغ ها و قارچ رو روی اون کباب کنید ، برای هر طرف 7 الی 8 دقیقه زمان لازمه تا بپزه وقتی که مواد کمی مغز پخت شد روی آن ها مخلوطی کره و زعفران رو براش کنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.