طرز تهیه مینی پیتزا خانگی فینگر فود مخصوص مهمانی + آموزش تهیه خمیر
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه مینی پیتزا + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه مینی پیتزا
مواد لازم برای 5 نفر
⫸ شکر 1 قاشق غذاخوری
⫸ نمک 1/4 قاشق چایخوری
⫸ بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
⫸ وانیل نوک قاشق چایخوری
⫸ تخم مرغ 1 عدد
⫸ روغن 1 قاشق غذاخوری
⫸ شیر 1 لیوان
⫸ آرد سفید 1/5 پیمانه
⫸ گوجه گیلاسی 8 عدد
⫸ پنیر پیتزا به مقدار لازم
⫸ قارچ 6 عدد
⫸ سس کچاپ به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه لقمه پیتزایی فینگر فود مناسب مهمانی و تولد
مرحله اول
درست کردن این پیتزای خوشمزه ، ابتدا تخم مرغ رو داخل یک ظرف بشکنید و با چنگال هم بزنید تا از لختگی در بیاید. سپس به آن شکر ، نمک و وانیل را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید تا این مواد در تخم مرغ حل شود.
مرحله دوم
یک لیوان شیر رو به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملاً با هم ترکیب شوند. وقتی که مواد خوب ترکیب شد ، آرد رو دو بار الک کنید و به مواد پنکیک اضافه کنید. سپس مقداری بیکینگ پودر هم به مواد اضافه کنید و ترکیب تا مواد یکدست شود.
مرحله سوم
روغن مایع رو هم اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. بعد مایع پنکیک رو کنار بذارید تا بیکینگ پودر تاثیر خود را روی مایع بگذارد. حالا قارچها را بشورید و بعد اونها را به صورت اسلایسی خرد کنید.
مرحله چهارم
داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، قارچها را در آن بریزید و تفت بدید تا جایی که کامل سرخ شوند. بعد اونها را از داخل ماهیتابه خارج کنید و کنار بذارید تا خنک شوند.
مرحله پنجم
یک ملاقه از مایع پنکیک بردارید و داخل همان ماهیتابهای که قارچها را سرخ کردید ، بریزید و بعد صبر کنید تا روی مایع پنکیک شروع به حباب زدن کند. وقتی که روی مایع پنکیک شروع به حباب زدن کرد ، روی آن کمی سس کچاپ بریزید و بعد مقداری پنیر پیتزا روی آنها بریزید.
مرحله ششم
قارچهای سرخ شده رو به همراه گوجه گیلاسی خرد شده روی مینی پیتزاها بریزید و بعد در ماهیتابه رو بذارید و زمان بدید تا پنیر پیتزا به صورت کامل آب شود. سپس اونها را از داخل ماهیتابه خارج کنید و سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ حواستان باشد که نیازی نیست دو طرف پنکیکها به صورت کامل سرخ شوند ، وقتی که شروع به حباب زدن کرد قارچ و پنیر پیتزا را روی آن بریزید.
◉ برای درست کردن این پیتزا داخل ماهیتابه خیلی روغن نریزید و فقط با اسپری ماهیتابه رو چرب کنید تا پنکیکها خیلی چرب نشوند.