طرز تهیه لقمه پیتزایی فینگر فود مناسب مهمانی و تولد

طرز تهیه لقمه پیتزایی فینگر فود مناسب مهمانی و تولدسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه لقمه پیتزایی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه لقمه پیتزایی

مواد لازم 

سوسیس 1 عدد

قارچ 3 عدد

فلفل دلمه ای نصف عدد

نمک، فلفل سیاه ، پاپریکا و ، آویشن هرکدام نصف قاشق چایخوری

سس کچاپ 2 قاشق غذاخوری

نان لواش 1 عدد

پنیر پیتزا به مقدار لازم


مرحله اول

لقمه پیتزایی ابتدا سوسیس رو پوست بگیرید و بعد اون رو به صورت نگینی خرد کنید. حالا داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن گرم شد ، سوسیس رو درون آن بریزید و تفت بدید تا سوسیس به صورت کامل سرخ شود.


مرحله دوم

قارچ‌ها رو به صورت اسلایسی خرد کنید و به همراه فلفل دلمه‌ای خرد شده به سوسیس اضافه کنید و تفت بدید تا جایی که سبزیجات هم بپزند. بعد ادویه‌ها که شامل نمک ، فلفل سیاه ، پاپریکا و آویشن هست به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید و کمی تفت بدید تا عطر و ادویه‌ها بلند شود.


مرحله سوم

مقداری سس کچاپ روی مواد بریزید و ترکیب کنید و بعد اون‌ها را از روی حرارت بردارید. حالا یک عدد نان لواش رو به صورت مستطیلی برش بزنید و دو عدد نان لواش برش زده رو به شکل به علاوه روی هم قرار بدید.


مرحله چهارم

بعد از ترکیب سوسیس و سبزیجات وسط شکل به علاوه بریزید و بعد به مقدار دلخواهتون پنیر پیتزا روی آن بریزید. نان‌های اطراف روی مواد برگردانید و بعد اون‌ها را داخل ماهیتابه‌ای که از قبل مقداری روغن ریخته اید و روی حرارت ملایم قرار دادید ، بچینید و دو طرف اون‌ها را به صورت کامل سرخ کنید.


مرحله پنجم

بعد لقمه پیتزایی ها را از داخل ماهیتابه بیرون بیاورید و سرو کنید ؛ نوش جان


نکات مهم
مواد میانی این لقمه پیتزایی خوشمزه ، کاملاً دلبخواهیست و می‌توانید از هر چیزی که دوست داشتید استفاده کنید.
به جای روش گفته شده می‌توانید مواد میانی را روی نان لواش بریزید و اون را رول کنید و یا به روش سمبوسه ببنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.