طرز تهیه لقمه پیتزایی فینگر فود مناسب مهمانی و تولد
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه لقمه پیتزایی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه لقمه پیتزایی
مواد لازم
⫸ سوسیس 1 عدد
⫸ قارچ 3 عدد
⫸ فلفل دلمه ای نصف عدد
⫸ نمک، فلفل سیاه ، پاپریکا و ، آویشن هرکدام نصف قاشق چایخوری
⫸ سس کچاپ 2 قاشق غذاخوری
⫸ نان لواش 1 عدد
⫸ پنیر پیتزا به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه لقمه مکزیکی با پنیر خامه ای و مرغ مناسب کودکان
مرحله اول
لقمه پیتزایی ابتدا سوسیس رو پوست بگیرید و بعد اون رو به صورت نگینی خرد کنید. حالا داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن گرم شد ، سوسیس رو درون آن بریزید و تفت بدید تا سوسیس به صورت کامل سرخ شود.
مرحله دوم
قارچها رو به صورت اسلایسی خرد کنید و به همراه فلفل دلمهای خرد شده به سوسیس اضافه کنید و تفت بدید تا جایی که سبزیجات هم بپزند. بعد ادویهها که شامل نمک ، فلفل سیاه ، پاپریکا و آویشن هست به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید و کمی تفت بدید تا عطر و ادویهها بلند شود.
مرحله سوم
مقداری سس کچاپ روی مواد بریزید و ترکیب کنید و بعد اونها را از روی حرارت بردارید. حالا یک عدد نان لواش رو به صورت مستطیلی برش بزنید و دو عدد نان لواش برش زده رو به شکل به علاوه روی هم قرار بدید.
مرحله چهارم
بعد از ترکیب سوسیس و سبزیجات وسط شکل به علاوه بریزید و بعد به مقدار دلخواهتون پنیر پیتزا روی آن بریزید. نانهای اطراف روی مواد برگردانید و بعد اونها را داخل ماهیتابهای که از قبل مقداری روغن ریخته اید و روی حرارت ملایم قرار دادید ، بچینید و دو طرف اونها را به صورت کامل سرخ کنید.
مرحله پنجم
بعد لقمه پیتزایی ها را از داخل ماهیتابه بیرون بیاورید و سرو کنید ؛ نوش جان
نکات مهم
◉ مواد میانی این لقمه پیتزایی خوشمزه ، کاملاً دلبخواهیست و میتوانید از هر چیزی که دوست داشتید استفاده کنید.
◉ به جای روش گفته شده میتوانید مواد میانی را روی نان لواش بریزید و اون را رول کنید و یا به روش سمبوسه ببنید.