طرز تهیه مرغ پرتقالی خوش طعم و بدون تلخی

طرز تهیه مرغ پرتقالی خوش طعم و بدون تلخیسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک خورش خیلی متفاوت رو آوردیم که میتونید اون رو در شبهای سرد زمستان درست کنید و اون رو میل کنید. آموزش امروز طرز تهیه مرغ پرتقالی هست با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 40 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه مرغ پرتقالی

مواد لازم برای 4 نفر

مرغ 4 قطعه

پیاز 2 عدد

سیر 4 حبه

آب پرتقال و نارنج به مقدار لازم

شکر به مقدار لازم

آرد برنج 1 قاشق غذاخوری

زعفرون 1 پیمانه

ادویه نمک،فلفل،زردچوبه،پودر زنجبیل و گشنیز،دارچین به مقدار لازم

خلال پسته و گلاب به مقدار لازم

آبلیمو 4 قاشق غذاخوری


مرحله اول

برای درست کردن مرغ پرتقالی آنها را داخل یک ظرف بگذارید و یک عدد پیاز را پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید حالا پیاز ها را به مرغ اضافه کنید و بر روی او آبلیمو بریزید و بگذارید یک الی دو ساعت استراحت کند تا مزه بگیرد.


مرحله دوم

بعد از اینکه مرغ ها خوب مزه دار شدند آنها را به همراه روغن داخل ماهیتابه بچینید و آنها را سرخ کنید تا آب نندازه یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بشویید و به صورت خلالی و درشت خرد کرده بعد به همراه روغن داخل ماهیتابه دیگر بریزید و تفت بدید تا پیاز سبک طلایی بشه.


مرحله سوم

در آخر به اون زردچوبه و سیر اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که عطر سیر بلند بشه وقتی که از رسید بلند شد مرغ هارو داخل پیاز بچینید بر روی آنها زعفران دم کرده رو بریزید بعد اجازه بدید تا با شعله کم مرغ ها خوب بپزند.


مرحله چهارم

نیم ساعته اواخر پخت آب پرتقال و نارنج را به همراه آرد برنج مخلوط کنید بعد روی مرغ بریزید بذارید تا به جوش بیاد مجدداً زعفران را روی مرغ ها بریزید اگر دوست دارید که مرغتون کمی شیرین بشه روی اون کمی شکر بریزید.


مرحله پنجم

بعد در ده دقیقه آخر پرده های پرتقال رو به بقیه مواد اضافه کنید و و وقتی که این غذای خوشمزه پخت اون رو داخل ظرف سرو بریزید و با خلال پسته که از قبل اون رو داخل گلاب خیس کردید تزیین کنید و به همراه برنج میل کنید نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.