طرز تهیه ناگت سیب زمینی با گوشت با پنیر پیتزا
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه ناگت سیب زمینی با گوشت چرخ کرده رو آوردیم یک ناگت خوشمزه سالم که میتونید در کمترین زمان به عنوان یک غذای سالم برای خانواده خود درست کنید از طعم بی نظیرش لذت ببرید ؛ با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه ناگت سیب زمینی و گوشت
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ سیب زمینی🥔 2 عدد
⫸ گوشت چرخ کرده🥩 100 گرم
⫸ آویشن ، پاپریکا ، تخم گشنیز ، پودر سیر ، فلفل و نمک🧂 نصف قاشق چای خوری
⫸ سس کچاپ 1 قاشق غذاخوری
⫸ سس خردل 1 قاشق غذاخوری
⫸ روغن به مقدار لازم
⫸ تخم مرغ🥚 1 عدد
⫸ آرد سفید 2 پیمانه
⫸ آرد سوخاری 1 پیمانه
⫸ پنیر پیتزا🧀 به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه سوفله سیب زمینی و گوشت چرخ کرده و پنیر
مرحله اول
2 عدد سیب زمینی🥔 بزرگ را بشورید و به همراه آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید تا وقتی که سیب زمینی ها کاملاً بپزد وقتی که سیب زمینی پخت آن را از داخل آب بیرون بیاورید و زیر آب سرد بگیرید تا پوست آن به راحتی جدا بشه بعد آن را پوست بگیرید .
مرحله دوم
سیب زمینی🥔 را با رنده درشت رنده کنید بعد گوشت چرخ کرده🥩 رو به سیب زمینی🥔 اضافه کنید سپس ادویه ها که شامل آویشن ، پاپریکا ، تخم گشنیز ، پودر سیر ، فلفل و نمک🧂 است را اضافه کنید بعد سس کچاپ و سس خردل را اضافه کنید در آخر پنیر پیتزا را به مواد اضافه کنید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست بشه.
مرحله سوم
داخل یک سینی مقداری آرد بریزید و بعد مواد را داخل آرد بذارید و روی آن را با آرد بپوشانید بعد با کاتر دلخواه اون رو فرم بدید حالا 1 عدد تخم مرغ🥚 را داخل ظرف بشکنید و با چنگال آن را خوب هم بزنید تا یکدست بشه.
مرحله چهارم
داخل یک ظرف دیگر پودر سوخاری بریزید و بعد ناگت ها را ابتدا در تخم مرغ🥚 سپس داخل آرد سوخاری بزنید ؛ ناگت هارو مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار بدید بعد از 1 ساعت آن ها را داخل روغن خیلی داغ سرخ کنید وقتی که از اطراف ناگت کاملاً سرخ شد اون رو از داخل روغن بیرون بیاید روی دستمال روغن گیر بذارید ؛ نوش جان