طرز تهیه نرگسی ساده با کدو سبز و پیاز داغ سالم و خوشمزه + نکات مهم

طرز تهیه نرگسی ساده با کدو سبز و پیاز داغ سالم و خوشمزه + نکات مهمسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه نرگسی کدو سبز + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

طرز تهیه نرگسی کدو سبز

مواد لازم برای 3 نفر

کدو 3 عدد

تخم مرغ 3 عدد

شیر 1/4 پیمانه

آرد 1 قاشق غذاخوری

پیاز 1 عدد

نمک ، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم


مرحله اول

برای شروع کدوها رو با پوست به صورت حلقه‌ای خرد کنید. سپس کدوها را داخل یک ظرف بریزید و اون‌ها رو بشورید و بعد با دستمال خشک کنید.


مرحله دوم

سپس داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، کدوها را درون اون بریزید و اون‌ها رو سرخ کنید ، بعد از سرخ شدن کدو هارو بیرون بیاورید و کنار بذارید.


مرحله سوم

یک عدد پیاز را پوست بگیرید ، بشورید و به صورت خلالی خرد کنید. سپس داخل یک ماهیتابه دیگر مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی روغن داغ شد ، پیاز را در آن بریزید ، تفت بدید و به صورت کامل آن را سرخ کنید.


مرحله چهارم

وقتی که پیازها به صورت کامل سرخ شد ، کدوهای سرخ شده را به آن اضافه کنید و در ماهیتابه رو بذارید. 10 دقیقه زمان بدید تا کدوها به صورت کامل مغز پخت شوند.


مرحله پنجم

سه عدد تخم مرغ رو داخل یک ظرف بشکنید و بعد به آن شیر ، آرد ، نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید و با چنگال هم بزنید ، تا تخم مرغ از لختگی در بیاید و با مواد مخلوط شود.


مرحله ششم

تخم مرغ را روی کدوها بریزید و بعد اجازه بدید تا تخم مرغ هم پخته شود. سپس اون را از داخل ماهیتابه بیرون بیاورید و سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
حتماً بعد از اینکه کدوها رو داخل روغن سرخ کردید ، اون‌ها رو روی دستمال روغن گیر قرار بدید تا روغن اضافی اون‌ها گرفته شود.
قبل از اینکه تخم مرغ‌ها رو به کدوها اضافه کنید ، با چنگال هم بزنید تا از لختگی در بیاید و خوب پخته شود.
به صورت دلخواه می‌توانید به جای اینکه کدوها را سرخ کنید ، اون‌ها را داخل مایکروفر قرار بدید و گریل کنید تا غذای رژیمی داشته باشید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.