طرز تهیه نرگسی ساده با کدو سبز و پیاز داغ سالم و خوشمزه + نکات مهم
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه نرگسی کدو سبز + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه نرگسی کدو سبز
مواد لازم برای 3 نفر
⫸ کدو 3 عدد
⫸ تخم مرغ 3 عدد
⫸ شیر 1/4 پیمانه
⫸ آرد 1 قاشق غذاخوری
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ نمک ، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه املت پیازچه برای صبحانه یک وعده سالم و مقوی
مرحله اول
برای شروع کدوها رو با پوست به صورت حلقهای خرد کنید. سپس کدوها را داخل یک ظرف بریزید و اونها رو بشورید و بعد با دستمال خشک کنید.
مرحله دوم
سپس داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، کدوها را درون اون بریزید و اونها رو سرخ کنید ، بعد از سرخ شدن کدو هارو بیرون بیاورید و کنار بذارید.
مرحله سوم
یک عدد پیاز را پوست بگیرید ، بشورید و به صورت خلالی خرد کنید. سپس داخل یک ماهیتابه دیگر مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی روغن داغ شد ، پیاز را در آن بریزید ، تفت بدید و به صورت کامل آن را سرخ کنید.
مرحله چهارم
وقتی که پیازها به صورت کامل سرخ شد ، کدوهای سرخ شده را به آن اضافه کنید و در ماهیتابه رو بذارید. 10 دقیقه زمان بدید تا کدوها به صورت کامل مغز پخت شوند.
مرحله پنجم
سه عدد تخم مرغ رو داخل یک ظرف بشکنید و بعد به آن شیر ، آرد ، نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید و با چنگال هم بزنید ، تا تخم مرغ از لختگی در بیاید و با مواد مخلوط شود.
مرحله ششم
تخم مرغ را روی کدوها بریزید و بعد اجازه بدید تا تخم مرغ هم پخته شود. سپس اون را از داخل ماهیتابه بیرون بیاورید و سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ حتماً بعد از اینکه کدوها رو داخل روغن سرخ کردید ، اونها رو روی دستمال روغن گیر قرار بدید تا روغن اضافی اونها گرفته شود.
◉ قبل از اینکه تخم مرغها رو به کدوها اضافه کنید ، با چنگال هم بزنید تا از لختگی در بیاید و خوب پخته شود.
◉ به صورت دلخواه میتوانید به جای اینکه کدوها را سرخ کنید ، اونها را داخل مایکروفر قرار بدید و گریل کنید تا غذای رژیمی داشته باشید.