طرز تهیه نودل کچاپ و خامه آسان و فوری در 15 دقیقه

طرز تهیه نودل کچاپ و خامه آسان و فوری در 15 دقیقهسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه نودل کچاپ + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 3/10
زمان پخت: 10 دقیقه
زمان تهیه: 15 دقیقه

طرز تهیه نودل کچاپ

مواد لازم برای 2 نفر

سس کچاپ 5 قاشق غذاخوری

فلفل چیلی 1/2 قاشق چایخوری

فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری

پاپریکا 1/2 قاشق چایخوری

ادویه نودل 1 عدد

نودل مرغ 1 بسته

خامه 1 قاشق غذاخوری


مرحله اول

برای درست کردن این نودل خوشمزه ، داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدید و زمان بدید تا آب به جوش بیاید. وقتی که آب به جوش آمد ، یک بسته نودل مرغ رو داخل آن بریزید و 5 دقیقه صبر کنید تا نودل نرم شود.


مرحله دوم

در این فاصله داخل یک ظرف 5 قاشق غذاخوری سس کچاپ بریزید و به آن نصف قاشق چای‌خوری فلفل چیلی و نصف قاشق چای‌خوری فلفل قرمز اضافه کنید. بعد مقداری پاپریکا را به همراه ادویه نودل به مواد داخل ظرف اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شود.


مرحله سوم

بعد از اینکه نودل باز شد ، اون رو آبکش کنید و داخل یک ماهیتابه کوچک بریزید. بعد ترکیب سس‌ها را به آن اضافه کنید و ترکیب کنید ، تا رشته‌های نودل کامل به سس آغشته شود.


مرحله چهارم

بعد از اینکه رشته‌های نودل به سس آغشته شد ، حرارت زیر ماهیتابه را روشن کنید و در کمترین حالت ممکن قرار بدید. سپس یک قاشق غذاخوری خامه به نودل اضافه کنید و ترکیب کنید ، تا خامه به صورت کامل آب شود و بافت نودل به صورت خامه‌ای در بیاید. سپس اون رو سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
در تهیه این غذا می‌توانید از هر نوع نودلی که دوست دارید مانند نودل گوشت ، نودل سبزیجات یا نودل قارچ و خامه استفاده کنید.
توجه کنید که در زمان پخت اولیه نودل اون رو زیاد داخل آب قرار ندهید زیرا غذای شما خمیر می‌شود.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.