طرز تهیه نودل کچاپ و خامه آسان و فوری در 15 دقیقه
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه نودل کچاپ + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه نودل کچاپ
مواد لازم برای 2 نفر
⫸ سس کچاپ 5 قاشق غذاخوری
⫸ فلفل چیلی 1/2 قاشق چایخوری
⫸ فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری
⫸ پاپریکا 1/2 قاشق چایخوری
⫸ ادویه نودل 1 عدد
⫸ نودل مرغ 1 بسته
⫸ خامه 1 قاشق غذاخوری
مرحله اول
برای درست کردن این نودل خوشمزه ، داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدید و زمان بدید تا آب به جوش بیاید. وقتی که آب به جوش آمد ، یک بسته نودل مرغ رو داخل آن بریزید و 5 دقیقه صبر کنید تا نودل نرم شود.
مرحله دوم
در این فاصله داخل یک ظرف 5 قاشق غذاخوری سس کچاپ بریزید و به آن نصف قاشق چایخوری فلفل چیلی و نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز اضافه کنید. بعد مقداری پاپریکا را به همراه ادویه نودل به مواد داخل ظرف اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شود.
مرحله سوم
بعد از اینکه نودل باز شد ، اون رو آبکش کنید و داخل یک ماهیتابه کوچک بریزید. بعد ترکیب سسها را به آن اضافه کنید و ترکیب کنید ، تا رشتههای نودل کامل به سس آغشته شود.
مرحله چهارم
بعد از اینکه رشتههای نودل به سس آغشته شد ، حرارت زیر ماهیتابه را روشن کنید و در کمترین حالت ممکن قرار بدید. سپس یک قاشق غذاخوری خامه به نودل اضافه کنید و ترکیب کنید ، تا خامه به صورت کامل آب شود و بافت نودل به صورت خامهای در بیاید. سپس اون رو سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ در تهیه این غذا میتوانید از هر نوع نودلی که دوست دارید مانند نودل گوشت ، نودل سبزیجات یا نودل قارچ و خامه استفاده کنید.
◉ توجه کنید که در زمان پخت اولیه نودل اون رو زیاد داخل آب قرار ندهید زیرا غذای شما خمیر میشود.