طرز تهیه اوماچو یا شولی اسفناج کرمانی ساده و خوشمزه + نکات مهم
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرزر تهیه اماچو + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرزر تهیه اماچو
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ عدس 1 پیمانه
⫸ آرد گندم 1/2 پیمانه
⫸ اسفناج 500 گرم
⫸ سیر 2 حبه
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ نعناع خشک 1 قاشق غذاخوری
⫸ نمک و زردچوبه به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کشک و کدو سبز کرمانی ساده و خانگی با روش مرحله به مرحله
مرحله اول
برای درست کردن این غذای کرمانی خوشمزه ، ابتدا عدس رو داخل یک ظرف بریزید و بعد روی آن یک لیوان آب بریزید. یک الی دو ساعت زمان بدید تا عدس خیس بخورد و نفخ آن گرفته شود.
مرحله دوم
بعد از این مدت عدسها را آبکش کنید ، داخل یک قابلمه بریزید و روی آن مقداری آب بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار بدید تا عدس بپزد و نرم شود. وقتی که عدس پخت ، به آن اسفناج خرد شده رو اضافه کنید و ترکیب کنید. اجازه بدید تا اسفناج هم بپزد و خامی آن به صورت کامل گرفته شود.
مرحله سوم
مقداری آرد گندم را داخل یک ظرف بریزید و به آن آب اضافه کنید و با چنگال هم بزنید ، تا آرد به صورت یک دست داخل آب ترکیب شود و گلولهای داخل آب باقی نماند. حالا آردی که صاف کردید ، به عدس و اسفناج اضافه کنید و حرارت رو کم کنید. مرتب هم بزنید تا غذا ته نگیرد.
مرحله چهارم
پیاز رو پوست بگیرید ، بشورید و بعد اون رو به صورت نگینی خرد کنید. داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، پیاز را درون آن بریزید و تفت بدید تا جایی که سبک شود.
مرحله پنجم
سیرها را پوست بگیرید و بشورید ، بعد اونها را به صورت خیلی ریز خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. تفت بدید تا جایی که عطر سیرها بلند شود. وقتی پیاز و سیر به صورت کامل سرخ شد ، به آن نعناع ، نمک و زردچوبه را اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
مرحله ششم
بعد این ترکیب رو به آش اضافه کنید ، زمان بدید تا بوی خامی آرد گرفته شود و غذا به غلظت برسد. بعد اون رو از روی حرارت بردارید و سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ حتماً قبل از اضافه کردن آرد به غذا اون رو با آب ترکیب کنید و مدام هم بزنید ، تا هیچ گلولهای از آرد داخل آب باقی نماند.
◉ بعد از اضافه کردن آرد به غذا مدام اون را هم بزنید ، تا غذا ته نگیرد و آرد نسوزد.
◉ این غذای خوشمزه را میتوانید به همراه کشک یا قره قروت سرو کنید.
◉ به صورت دلخواه میتوانید به جای استفاده از عدس ، از لوبیا چشم بلبلی و مقداری چغندر هم استفاده کنید تا طعم متفاوتتری از این غذا رو بچشید.