طرز تهیه اوماچو یا شولی اسفناج کرمانی ساده و خوشمزه + نکات مهم

طرز تهیه اوماچو یا شولی اسفناج کرمانی ساده و خوشمزه + نکات مهمسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرزر تهیه اماچو + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 120 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرزر تهیه اماچو

مواد لازم برای 4 نفر

عدس 1 پیمانه

آرد گندم 1/2 پیمانه

اسفناج 500 گرم

سیر 2 حبه

پیاز 1 عدد

نعناع خشک 1 قاشق غذاخوری

نمک و زردچوبه به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن این غذای کرمانی خوشمزه ، ابتدا عدس رو داخل یک ظرف بریزید و بعد روی آن یک لیوان آب بریزید. یک الی دو ساعت زمان بدید تا عدس خیس بخورد و نفخ آن گرفته شود.


مرحله دوم

بعد از این مدت عدس‌ها را آبکش کنید ، داخل یک قابلمه بریزید و روی آن مقداری آب بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار بدید تا عدس بپزد و نرم شود. وقتی که عدس پخت ، به آن اسفناج خرد شده رو اضافه کنید و ترکیب کنید. اجازه بدید تا اسفناج هم بپزد و خامی آن به صورت کامل گرفته شود.


مرحله سوم

مقداری آرد گندم را داخل یک ظرف بریزید و به آن آب اضافه کنید و با چنگال هم بزنید ، تا آرد به صورت یک دست داخل آب ترکیب شود و گلوله‌ای داخل آب باقی نماند. حالا آردی که صاف کردید ، به عدس و اسفناج اضافه کنید و حرارت رو کم کنید. مرتب هم بزنید تا غذا ته نگیرد.


مرحله چهارم

پیاز رو پوست بگیرید ، بشورید و بعد اون رو به صورت نگینی خرد کنید. داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، پیاز را درون آن بریزید و تفت بدید تا جایی که سبک شود.


مرحله پنجم

سیرها را پوست بگیرید و بشورید ، بعد اون‌ها را به صورت خیلی ریز خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. تفت بدید تا جایی که عطر سیرها بلند شود. وقتی پیاز و سیر به صورت کامل سرخ شد ، به آن نعناع ، نمک و زردچوبه را اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.


مرحله ششم

بعد این ترکیب رو به آش اضافه کنید ، زمان بدید تا بوی خامی آرد گرفته شود و غذا به غلظت برسد. بعد اون رو از روی حرارت بردارید و سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
حتماً قبل از اضافه کردن آرد به غذا اون رو با آب ترکیب کنید و مدام هم بزنید ، تا هیچ گلوله‌ای از آرد داخل آب باقی نماند.
بعد از اضافه کردن آرد به غذا مدام اون را هم بزنید ، تا غذا ته نگیرد و آرد نسوزد.
این غذای خوشمزه را می‌توانید به همراه کشک یا قره قروت سرو کنید.
به صورت دلخواه می‌توانید به جای استفاده از عدس ، از لوبیا چشم بلبلی و مقداری چغندر هم استفاده کنید تا طعم متفاوت‌تری از این غذا رو بچشید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.