طرز تهیه املت پنیر و سبزیجات مناسب صبحانه و عصرانه

طرز تهیه املت پنیر و سبزیجات مناسب صبحانه و عصرانهسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه املت پنیر و سبزیجات + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه املت پنیر و سبزیجات

مواد لازم برای 2 نفر

تخم مرغ 4 عدد

پنیر پارمسان به مقدار لازم

پیاز 1 عدد

فلفل دلمه‌ای 1 عدد

گوجه 2 عدد

کدو سبز 1 عدد

روغن به مقدار لازم

فلفل سیاه ، نمک به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن این املت خوشمزه ، ابتدا پیازها رو پوست بگیرید و بشورید ، بعد اون‌ها رو به صورت نگینی خرد کنید. حالا فلفل دلمه‌ای‌ها رو هم بشورید و از وسط نصف کنید. بعد هسته‌های اون‌ها را خارج کنید و فلفل دلمه‌ای‌ها رو هم به صورت نگینی خرد کنید.


مرحله دوم

کدو سبزها رو هم بشورید و اگر دوست داشتید اون‌ها رو پوست بگیرید ، بعد به صورت نگینی خرد کنید و کنار بذارید. در آخر گوجه فرنگی‌ها را بشورید ، به صورت خیلی ریز و نگینی خرد کنید و اون‌ها را هم کنار بذارید.


مرحله سوم

داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، پیازها را درون آن بریزید و 3 دقیقه مدام تفت بدید تا پیازها سبک و طلایی شوند.


مرحله چهارم

وقتی که پیازها سبک شدند ، گوجه‌ها را اضافه کنید و 4 دقیقه تفت بدید تا گوجه‌ها هم کمی بپزند. بعد کدو و فلفل دلمه‌ای رو به همراه نمک و فلفل سیاه به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید. 4 دقیقه دیگر مواد را تفت بدید و بعد اون‌ها را از روی حرارت بردارید.


مرحله پنجم

تخم مرغ‌ها رو داخل یک کاسه جداگانه بشکنید و با چنگال هم بزنید ، تا جایی که زرده‌ها و سفیده‌ها خوب با هم ترکیب بشوند و تخم مرغ از لختگی در بیاید. داخل یک ماهیتابه نچسب مقداری روغن بریزید. بعد اون رو روی حرارت ملایم قرار بدید و زمان بدید تا روغن داغ شود.


مرحله ششم

وقتی که روغن داغ شد ، تخم مرغ‌ها را داخل ماهیتابه بریزید و یک دقیقه صبر کنید تا کمی خودش را بگیرد. بعد نصف سبزیجات سرخ شده را روی نیمی از تخم مرغ بریزید و روی سبزیجات یک لایه پنیر پارمزان رنده کنید.


مرحله هفتم

بعد باقیمانده سبزیجات را روی پنیر پارمزان بریزید. حالا نصف تخم مرغ رو روی مواد برگردانید و دو دقیقه زمان بدید. بعد املت رو پشت و رو کنید و دو دقیقه دیگر اون را از روی حرارت بردارید. سپس املت رو با هر چیزی که دوست داشتید ، سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
در صورتی که پنیر پارمزان در دسترس نداشتید ، می‌توانید به جای آن از پنیر پیتزا یا پنیر ورقه‌ای استفاده کنید.
سبزیجاتی که در تهیه این املت استفاده می‌کنید ، کاملاً به ذائقه شما بستگی دارد و می‌توانید از سبزیجات متنوع‌تری استفاده کنید.
برای اینکه املت سالم‌تری داشته باشید ، به شما پیشنهاد می‌کنیم که از روغن زیتون استفاده کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.