طرز تهیه پرده بادمجان آسان و فوری با طعمی فوق العاده

طرز تهیه پرده بادمجان آسان و فوری با طعمی فوق العادهسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه پرده بادمجان + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

طرز تهیه پرده بادمجان

مواد لازم برای 2 نفر

بادمجان 2 عدد

تخم مرغ 1 عدد

نمک ، فلفل سیاه به مقدار لازم


مرحله اول

برای شروع بادمجان‌ها را بشورید و بعد اون‌ها را با یک دستمال خشک کنید. حالا بادمجان‌ها رو با یک چنگال سوراخ کنید و داخل هواپز با دمای 190 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار بدید تا بادمجان‌ها کبابی شوند.


مرحله دوم

اگر دوست نداشتید که غذا را داخل هواپز بپزید ، کافیست که بادمجان‌ها را به سیخ بکشید و روی حرارت مستقیم کبابی کنید.


مرحله سوم

داخل یک ظرف دیگر تخم مرغ‌ را بشکنید و بعد با چنگال هم بزنید تا تخم مرغ از لختگی در بیاید. سپس به آن نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و با هم ترکیب کنید ، تا ادویه‌ها خوب با تخم مرغ مخلوط شود.


مرحله چهارم

بادمجان کبابی شده را از داخل هوا پس خارج کنید و اون رو پوست بگیرید. سپس بادمجان رو داخل مخلوط تخم مرغ قرار بدید و با چنگال بافت اون رو از هم باز کنید تا تخم مرغ به خورد بادمجان برود.


مرحله پنجم

داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، بادمجان را داخل آن قرار بدید و دو طرف اون را به صورت کامل سرخ کنید. سپس از داخل ماهیتابه خارج کنید و اون رو به همراه هرچیزی که دوست داشتید سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
اگر هواپز یا فر در دسترس نداشتید کافیست که بادمجان‌ها رو بشورید و بعد به سیخ بکشید ، سپس روی حرارت مستقیم قرار بدید و کباب کنید.
ادویه‌هایی که به تخم مرغ اضافه می‌کنید کاملاً به سلیقه شما بستگی دارد. می‌توانید علاوه بر ادویه‌های گفته شده از مقداری زردچوبه هم استفاده کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.