طرز تهیه پرده بادمجان آسان و فوری با طعمی فوق العاده
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه پرده بادمجان + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه پرده بادمجان
مواد لازم برای 2 نفر
⫸ بادمجان 2 عدد
⫸ تخم مرغ 1 عدد
⫸ نمک ، فلفل سیاه به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه سوفله بادمجان و گوشت چرخ کرده خانگی و مجلسی با نکات مهم
مرحله اول
برای شروع بادمجانها را بشورید و بعد اونها را با یک دستمال خشک کنید. حالا بادمجانها رو با یک چنگال سوراخ کنید و داخل هواپز با دمای 190 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار بدید تا بادمجانها کبابی شوند.
مرحله دوم
اگر دوست نداشتید که غذا را داخل هواپز بپزید ، کافیست که بادمجانها را به سیخ بکشید و روی حرارت مستقیم کبابی کنید.
مرحله سوم
داخل یک ظرف دیگر تخم مرغ را بشکنید و بعد با چنگال هم بزنید تا تخم مرغ از لختگی در بیاید. سپس به آن نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و با هم ترکیب کنید ، تا ادویهها خوب با تخم مرغ مخلوط شود.
مرحله چهارم
بادمجان کبابی شده را از داخل هوا پس خارج کنید و اون رو پوست بگیرید. سپس بادمجان رو داخل مخلوط تخم مرغ قرار بدید و با چنگال بافت اون رو از هم باز کنید تا تخم مرغ به خورد بادمجان برود.
مرحله پنجم
داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، بادمجان را داخل آن قرار بدید و دو طرف اون را به صورت کامل سرخ کنید. سپس از داخل ماهیتابه خارج کنید و اون رو به همراه هرچیزی که دوست داشتید سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ اگر هواپز یا فر در دسترس نداشتید کافیست که بادمجانها رو بشورید و بعد به سیخ بکشید ، سپس روی حرارت مستقیم قرار بدید و کباب کنید.
◉ ادویههایی که به تخم مرغ اضافه میکنید کاملاً به سلیقه شما بستگی دارد. میتوانید علاوه بر ادویههای گفته شده از مقداری زردچوبه هم استفاده کنید.