طرز تهیه پیتزا گل کلم با فیله مرغ ساده و فوری
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک پیتزا خیلی متفاوت و ساده هست که با کمترین مواد در کمترین زمان درست میشه. آموزش امروز طرز تهیه پیتزا گل کلم با فیله مرغ هست. با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه پیتزا گل کلم با فیله مرغ
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ گل کلم نصف 1 عدد
⫸ فیله مرغ 1 عدد
⫸ نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
⫸ پودر آویشن به مقدار لازم
⫸ پودر سیر به مقدار لازم
⫸ سس دلخواه به مقدار لازم
⫸ کره آب شده به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه پیتزا لقمه ای با ژامبون و سیب زمینی در قالب مافین
مرحله اول
برای درست کردن این پیتزای خوشمزه ابتدا یک عدد گل کلم را از وسط برش بزنید و بعد یکی از برش ها را دوباره از وسط نصف کنید و سپس یکی یکی از برش ها را داخل سینی فر که روی آن کاغذ روغنی انداخته بزارید و روی اون رو چرب کنید بعد روی آن نمک و فلفل و آبلیمو بزنید.
مرحله دوم
حالا اون رو داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه قرار بدید تا بپزه حالا فیله های مرغ رو به صورت نواری برش بزنید بعد داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید وقتی که روغن داغ شد فیله های مرغ را داخل اون بچینید.
مرحله سوم
سپس روی فیله ها نمک فلفل و پودر سیر بزنید و با هم تفت بدید وقتی که مرغ کاملا پخت آن را از داخل روغن بیرون بیارید و بعد آنها را روی گل کلم بچینید.
مرحله چهارم
بعد روی اون مقداری پودر آویشن سس سیر و سس تند بریزید و در نهایت پنیر پیتزا بریزید و دوباره او را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار بدید تا کاملا آماده بشه نوش جان