طرز تهیه پیتزا استرامبولی با ژامبون و خمیر یوفکا ساده و خانگی
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه پیتزا استرامبولی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه پیتزا استرامبولی
مواد لازم برای 5 نفر
⫸ خمیر یوفکا 1 بسته
⫸ سس کچاپ 3 قاشق غذاخوری
⫸ پنیر پیتزا به مقدار لازم
⫸ ژامبون 300 گرم
⫸ پنیر پارمزان به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه استرامبولی ژامبون و پنیر ایتالیایی رستورانی
مرحله اول
برای شروع یک عدد خمیر یوفکا را از داخل بستهبندی خارج کنید ، روی سطح کار قرار بدید و کمی روغن روی آن اسپری کنید. سپس یک عدد خمیر یوفکا دیگر روی آن قرار بدید و مجدد روغن روی آن اسپری کنید.
مرحله دوم
مقداری سس کچاپ روی خمیر یوفکا بریزید و با پشت قاشق اون رو به صورت کامل روی سطح خمیر یوفکا پخش کنید. بعد مقداری پنیر پیتزا روی آن بریزید. سپس 300 گرم ژامبون خرد شده را هم روی پنیر پیتزا بریزید.
مرحله سوم
خمیر یوفکا رو به هر شکلی که دوست داشتید تا بزنید. حالا استرامبولی های پیچیده شده را داخل سینی فری که از قبل کاغذ روغنی انداختید ، قرار بدید سپس مقداری سس کچاپ و پنیر پیتزا روی آنها بریزید.
مرحله چهارم
سینی را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم کردید ، به مدت 25 دقیقه قرار بدید تا پنیر آب شود و پیتزا استرامبولی آماده شود. بعد از اینکه پیتزا استرامبولی آماده شد ، اونها را از داخل فر بیرون بیاورید و کمی پنیر پیارمزان روی آن بریزید. سپس غذا را سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ اگر فر نداشتید میتوانید این غذا رو داخل ماهیتابه هم درست کنید. فقط حواستون باشد تا وقتی که خمیر خودش را نگرفته ، آن را تکان ندهید زیرا ممکن است که باز شود.
◉ مواد میانی این پیتزا کاملاً به ذائقه شما بستگی دارد و میتوانید به جای ژامبون از سوسیس ، سینه مرغ یا گوشت چرخ کرده استفاده کنید.
◉ استفاده از پنیر پارمزان کاملاً دلبخواهیست و اگر در دسترس نداشتید میتوانید استفاده نکنید.