طرز تهیه استرامبولی ژامبون و پنیر ایتالیایی رستورانی
سلام به همراهان سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک غذای راحت و متفاوت رو آوردیم که راحت تر از چیزی که فکرشو میکنید درست میشه و بسیار خوشمزست و میتونید به عنوان یک وعده غذایی کامل از اون استفاده کنید ؛ آموزش امروز طرز تهیه استرامبولی ژامبون ایتالیایی هست استرامبولی از غذاهای اصیل ایتالیایی است که شباهت زیادی به اشترودل داشته و از خمیری دست ساز با مواد دلخواه داخل آن تهیه و سرو میشود .
با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه استرامبولی ژامبون ایتالیایی
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ آب🫗 ولرم 2 لیوان
⫸ مایه خمیر 1 قاشق غذاخوری
⫸ شکر 1 قاشق غذاخوری سرخالی
⫸ نمک🧂 1 قاشق چایخوری
⫸ روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
⫸ آرد 3 الی 4 لیوان
مواد لازم برای مواد داخلی
⫸ ژامبون 4 ورقه
⫸ پنیر گودا و پنیر پیتزا 🧀 به مقدار دلخواه
⫸ قارچ و فلفل دلمه🫑 1 پیمانه
مواد لازم برای رومال
⫸ زرده تخم مرغ🥚 ۱ عدد
⫸ آب🫗 یا شیر🥛 1 الی 2 قاشق غذاخوری
⫸ کمی زعفران دم کرده
⫸ کنجد به دلخواه
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه پاستا فتوچینی ایتالیایی با سس مرغ و قارچ
مرحله اول
مایه خمیر ، آب ولرم و شکر رو داخل یک ظرف بریزید و باهم مخلوط کنید وقتی که مواد خوب مخلوط شدن روی اون رو بپوشونید و ۵-۱۰ دقیقه کنار بذارید تا به عمل بیاد
مرحله دوم
بعد از اینکه خمیر مایه به عمل اومد اون رو داخل یک ظرف بریزید ، آب🫗 ولرم و روغن رو به خمیر مایه اضافه کنید و باهم خوب مخلوط کنید، حالا نمک🧂 رو بریزید و مخلوط کنید و آرد رو کم کم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا وقتی که خمیر جمع بشه، آرد زیاد نزنید که خمیر سفت نشه .
مرحله سوم
دستتون رو چرب کنید و خمیر رو ورز بدید بعد از اینکه خمیر رو خوب ورز دادید روش رو بپوشونید و بذارید تا به مدت ۱ ساعت استراحت کنه بعد از استراحت خمیر پف اضافیش رو بگیرید و ۱۰ دقیقه دیگه وزر بدید و اون رو به ۲ قسمت تقسیم کنید و بذارید تا به مدت ۱۵ دقیقه دیگه استراحت کنه.
مرحله چهارم
صفحه رو آرد پاشی کنید و خمیر رو مستطیلی پهن کنید ، ورقه های ژامبون رو به اندازه دلخواه برش بزنید و رو روی خمیر قرار بدید ؛ قارچ و فلفل دلمه ای🫑 رو بشورید و به اندازه دلخواه برش بزنید سپس داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی که روغن داغ شد قارچ رو داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید تا وقتی که قارچ آب بندازه وقتی قارچ آب انداخت فلفل دلمه ای🫑 خرد شده رو به آن اضافه کنید و تفت بدید.
مرحله پنجم
قارچ و فلفل دلمه ای🫑 تفت داده شده رو روی ژامبون ها بریزید و بعد پنیر گودا و پنیر پیتزا🧀 رو روی مواد بریزید سپس خمیر رو از کنار و به صورت آروم رول کنید و لبه ها و دو طرف خمیر رو با کمک دست به هم بچسبانید.
مرحله ششم
کف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و روی کاغذ رو چرب کنید استرامبولی رو روش بذارین و از مخلوط شیر🥛 و تخم مرغ🥚 و زعفران روش بزنید بعد روی اون کنجد بپاشید و با یه چاقوی تیز چند تا برش مایل روی خمیر بزنید،
مرحله هفتم
در این مرحله استرامبولی را داخل فری که از قبل به مدت یک ربع با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم شده قرار بدید و به آن نیم ساعت اجازه بدید تا بپزه ، بعد از نیم ساعت از فر دربیارید و حدود بیست دقیقه بذارید بمونه تا یکم از داغی بیفته بعد برش بزنید و سرو کنید ؛ نوش جان