طرز تهیه پوره سیب زمینی و تخم مرغ غذای دانشجویی ساده
مخاطبین گرامی سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک غذای دانشجویی خیلی ساده رو آوردیم که میتوانید در زمان خیلی کم و با کمترین مورد نیاز اون رو درست کنید ؛ آموزش امروز طرز تهیه پوره سیب زمینی و تخم مرغ است .
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه پوره سیب زمینی و تخم مرغ
مواد لازم برای 2 الی 3 نفر
⫸ سیب زمینی 4 عدد
⫸ تخم مرغ 3 عدد
⫸ کره 100 گرم
⫸ شیر 1 استکان
⫸ نمک و فلفل به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کیک سیب زمینی پنیری ترکیه ای بدون گوشت
مرحله اول
برای شروع سیب زمینی ها را بشورید و داخل یک قابلمه بریزید و روی آنها آب بریزید و روی حرارت قرار بدید تا سیب زمینی ها آبپز شود در این فاصله تخم مرغ ها را درون کیسه های فریزر جدا قرار دهید و درون قابلمه قرار دهید و روی آنها آب بریزید و روی حرارت قرار بدید تا تخم مرغ ها هم آب پز شوند .
مرحله دوم
بعد از اینکه سیب زمینی ها آب پز شد آنها را از آب خارج کنید و بعد پوست آنها را بگیرید را کنار بگذارید سپس تخم مرغ ها رو هم از آب خارج کنید و آنها را هم پوست بگیریدحالا شیر را هم داخل شیر جوش بریزید و روی حرارت قرار بدید تا شیر بجوشد .
مرحله سوم
سیب زمینی ها رو رنده کنید در داخل یک ظرف بریزید بعد تخم مرغ ها را رنده کنید و به سیب زمینی اضافه کنید حالا شیر ، نمک و فلفل رو به مواد اضافه کنید .
مرحله چهارم
همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید سپس کره به دمای محیط رسیده را بیفزاید و بعد هم بزنید تا کره به خورد مواد برود سپس آنها را داخل یک ظرف بریزید و ظرف را روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا مواد جذب هم شوند بعد از 15 دقیقه غذا آماده است ؛ نوش جان