طرز تهیه رول پنیری با نان لواش و پنیر پیتزا در زمان کم و خانگی
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه رول پنیری + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه رول پنیری
مواد لازم برای 5 نفر
⫸ نان لواش 1 عدد
⫸ سوسیس 1 عدد
⫸ پنیرپیتزا به مقدار لازم
⫸ سس کچاپ 2 قاشق غذاخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه مرغ پنیری آسان و فوری 30 دقیقه ای داخل ماهیتابه
مرحله اول
برای درست کردن رول پنیری ، ابتدا یک عدد نان لواش را به صورت مستطیلی برش بزنید و روی سطح کار پهن کنید. بعد 2 قاشق غذاخوری سس کچاپ روی آن بریزید و با پشت قاشق سس را روی نان پخش کنید.
مرحله دوم
سوسیس را پوست بگیرید و با رنده درشت اون رو رنده کنید. بعد سوسیسهای رنده شده رو روی نان بریزید و به مقدار دلخواهتون پنیر پیتزا روی سوسیسها بریزید. حالا به آرامی نان لواش رو رول کنید ، سپس اون رو به اندازههای دلخواهتون برش بزنید.
مرحله سوم
داخل ظرف مخصوص فر رو کمی سس کچاپ بریزید و با براش سس رو به صورت کامل داخل ظرف پخش کنید. بعد رولهای پنیری را داخل ظرف بچینید ، سپس مقداری پنیر پیتزا روی آن قرار بدید.
مرحله چهارم
ظرف رو داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار بدید و فقط گریل دستگاه رو روشن کنید و 10 دقیقه زمان بدید تا رول پنیری آماده شود. سپس اون را از داخل فر بیرون بیاورید و سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ به جای سوسیس در تهیه این رول پنیری ، میتوانید از مرغ ریش ریش شده استفاده کنید.
◉ توجه کنید که هر چقدر پنیر پیتزا در این غذا زیادتر باشد غذای شما خوشمزهتر هست.
◉ قرار دادن رول پنیری داخل فر صرفاً برای ذوب شدن پنیر هست ، به همین دلیل فقط گریل دستگاه رو روشن کنید.