طرز تهیه رول پنیری با نان لواش و پنیر پیتزا در زمان کم و خانگی

طرز تهیه رول پنیری با نان لواش و پنیر پیتزا در زمان کم و خانگیسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه رول پنیری + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 10 دقیقه
زمان تهیه: 15 دقیقه

طرز تهیه رول پنیری

مواد لازم برای 5 نفر

نان لواش 1 عدد

سوسیس 1 عدد

پنیرپیتزا به مقدار لازم

سس کچاپ 2 قاشق غذاخوری


مرحله اول

برای درست کردن رول پنیری ، ابتدا یک عدد نان لواش را به صورت مستطیلی برش بزنید و روی سطح کار پهن کنید. بعد 2 قاشق غذاخوری سس کچاپ روی آن بریزید و با پشت قاشق سس را روی نان پخش کنید.


مرحله دوم

سوسیس را پوست بگیرید و با رنده درشت اون رو رنده کنید. بعد سوسیس‌های رنده شده رو روی نان بریزید و به مقدار دلخواهتون پنیر پیتزا روی سوسیس‌ها بریزید. حالا به آرامی نان لواش رو رول کنید ، سپس اون رو به اندازه‌های دلخواهتون برش بزنید.


مرحله سوم

داخل ظرف مخصوص فر رو کمی سس کچاپ بریزید و با براش سس رو به صورت کامل داخل ظرف پخش کنید. بعد رول‌های پنیری را داخل ظرف بچینید ، سپس مقداری پنیر پیتزا روی آن قرار بدید.


مرحله چهارم

ظرف رو داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار بدید و فقط گریل دستگاه رو روشن کنید و 10 دقیقه زمان بدید تا رول پنیری آماده شود. سپس اون را از داخل فر بیرون بیاورید و سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
به جای سوسیس در تهیه این رول پنیری ، می‌توانید از مرغ ریش ریش شده استفاده کنید.
توجه کنید که هر چقدر پنیر پیتزا در این غذا زیادتر باشد غذای شما خوشمزه‌تر هست.
قرار دادن رول پنیری داخل فر صرفاً برای ذوب شدن پنیر هست ، به همین دلیل فقط گریل دستگاه رو روشن کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.